MENU

У Мельниченко записано, как Лазаренко «лепили» к убийству Щербаня

1303 0

Розрахунок не те, що «спливуть» трупи - дурня. 54 трупи по справі Гівчика потонули, як потонув і труп по справі Демишкана. А ось, що не дурня - це захоплення в заручники громадянина США Ізабели Кириченко. Ось тут треба працювати із американськими органами юстиції - через це захоплення, в якому приймав участь безпосередньо заступник українського генерального прокурора, можна залучити американську Феміду до справжнього розслідування справи Щербаня.

Можна допитати Лазаренка, який дасть покази про їхній початковий конфлікт із «донецькою» группою, внаслідок якого вони домовились і почали далі співпрацювати, через «ІСД». І про їхню зустріч, яка була призначена і не відбулась наступного за вбивством дня. Можна допитати того ж Радченка, чи його заступника Землянського, хто дав вказівку вже через пів-години після вбивства проводити обшуки в офісах «Атона» і вилучати документи і які саме.

Кого «Альфа» привозила у мішку із Донецька в Київ (і це зовсім не покійний Ахать, як стверджують деякі слабо інформовані люди). І можна проаналізувати плівки «багаторазового» майора, а там і випливе, як саме Пашу «ліпили» до кримінальної справи ОЗГ Кушніра. І до кого саме в Донецьк за грошима виманили Кушніра, де його було з другої спроби вбито в донецькому СІЗО.

Якщо цим займуться американці - це буде надзвичайно потужно. Юридично формальний привід є - захоплення в заручники громадянки США Ізабели Кириченко і примушення до дачі показів її чоловіка Кириченка Петра, який перебуває під захистом американського уряду.

 

Микола Єременко

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини