MENU

«Рыговский» гэбист Попов уничтожит Киев — Зорян Шкиряк о сегодняшней бойне в Главпочтамте

1433 2

Під'їхав на Головпошту, підтримати свободівців та представників громадськості Києва. Свавілля «поповськоі банди» не має межі. Хунта, під покровительством «беркутні», у незаконний, злочинний та аморальний спосіб, спробувала сформувати Громадську раду при КМДА .

«Донецькі», на пару з «бритоголовою братвою» Пилипишина, відморозками з ПР та представниками тоталітарноі секти Сандея, нахабно переступили норми Конституціі та законів Украіни. Ними було скоєно відвертий кримінальний злочин. «Беркут» гамселив усіх без винятку: жінок, представників ЗМІ, громадян, народних депутатів Украіни.

Зокрема, нардепа від Свободи Едуарда Леоніва, було побито і розірвано костюм. Хочу зазначити, що формування цього, так званого, «органу» у такий злочинний спосіб є незаконним. Цю «громадську раду» вважаю нелегітимною і такою, що створена на шкоду киянам.

Після цього брутального попрання будь-яких норм демократії стало остаточно зрозуміло, що «ригівський» гебіст Попов взяв курс на цілковите знищення місцевого самоврядування в Києві.

Справа честі, для всіх опозиційних сил, терміново вимагати відставки «диктарського намісника» з посади голови КМДА і негайного призначення виборів мера столиці та депутатів Київради.

Всі задіяні у сьогоднішньому «бєспрєдєлі» на Головпошті мають нести кримінальну відповідальність.

В столиці негайно потрібно навести порядок і покласти край правлінню окупаційної орди Януковича.

Києву - владу киян!

Слава Україні!

Зорян ШКІРЯК

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини