MENU

Средство Богатырёвой для отпугивания быдла оказалось вне закона — Лещенко

555 0

Раїса Богатирьова, будучи віце-прем'єром та міністром охорони здоров'я, незаконно користувалася автомобілем зі спецсигналами.

 
Я отримав відповідь від Міністерства внутрішніх справ після публікації блогу «Богатирьова озброїлася засобом, щоб зганяти бидло зі свого шляху».
 
У тому блозі ішлося про автомобіль «Мерседес» АА 3315 КА, що використовувала Богатирьова як віце-прем'єр-міністр і де було встановлено спецсигнали синього та червоного кольорів.
 

Легальні спецсигнали гарантують власнику безумовної переваги в русі.
 
Але МВС повідомило, що не видавало на автомобіль Богатирьової таких дозволів. При тому, що міліція є єдиною уповноваженою на те установою.
 
«У Центрі безпеки дорожнього руху та автоматизованих систем при МВС України, за дорученням керівництва МВС України, в межах компетенції розглянуто Ваш запит щодо правових підстав надання на автомобіль Мерседес АА3315КА дозволу на встановлення та використання спеціальних звукових та світлових сигнальних пристроїв.
 
Інформуємо, що згідно даних автоматизованої інформаційно-пошукової системи дозвіл на встановлення та використання спеціальних світлових і звукових сигнальних пристроїв на вищезазначений автомобіль Державтоінспекцією не видавався.
 
Начальник Центру С.І. Будник»
 
В принципі, ця історія не вражає масштабом, але впадає у око загальне ставлення чиновника до людей. Спецсигнал не прилаштовують на машину для краси. Його експлуатують, щоб вимагати собі привілеїв у дорожньому русі. Тобто ти, таким чином, одразу принижуєш усіх оточуючих.
 
Тепер же до всього цього виявилося, що автомобіль Богатирьової мав такі аксесуари незаконно.
 
Якби подібне правопорушення вчинив звичайний водій, він мав би сплатити штраф на суму від 42 до 51 тисячі гривень, як того вимагає чинний закон.
 
Я впевнений, що протягом використання цього автомобіля Богатирьовою міліція неодноразово спостерігала спецсигнали, але за це правопорушення ніхто отримав жодного покарання.
 

Бо закони у нас пишуть для кого? Правильно, для людей нижчої касти.

Сергій ЛЕЩЕНКО

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини