MENU

Янукович получает удовольствие, когда его унижают - блогер

592 2

Колись наш Президентсказав, що в нього немає часу для насолод.Не знаємо, можливо це і так. Але, враховуючипозицію українського Уряду і очільникадержави з приводу газових контрактівз Росією, а саме позицію щодо визнання7 млдр. боргу перед Росією, впертоскладається враження, що Януковичуподобається, коли його нагинають, або,принаймні, на нього є великий тиск. 


Рахунок, який виставилаРосія Україні за втрачену вигоду –недобір газу - можна легко скасувати уСтокгольмському арбітражі, оскільки«шведське право» не знає принципу «бериабо плати», воно знає тільки плату зафактично спожиті послуги. Цією опцієювже скористалася Польща, саме томуполяки окрім знижки отримали ще йможливість повернути від ГАЗПРОМУпереплачені кошти і саме тому в Польщізараз йдуть розмови не про підвищеннятарифів, а про їх зниження.


А в нас братерськістосунки ціною мільярди. Як наголошує Кожара, «в дружніх відносинах такіпитання не повинні вирішуватися всудах». Отже, українській владі подобаєтьсябути приниженою, хоча ця ситуація даєможливість Україні показати свою силу.Мазохізм, друзі, ніщо інше.

Остановим Партию Регионов



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини