MENU

Дело о «скорых машинах Тимошенко» отправили на доработку

330 0

Сергій Власенко заявляє,що Генеральна прокуратура відправилана дорозслідування кримінальну справу,яка була порушена проти Юлії Тимошенко нібито за фактом перевищення влади таслужбових повноважень під час закупівліпід гарантії уряду та ввезення натериторію України автомобілів Opel Comboдля сільської медицини.

«Можливо,так хочуть справу «поховати». Обвинувачення Тимошенко полягало в тому, що вона, колибула прем'єр-міністром, підписала законнірішення Кабінету Міністрів. Це їїобов'язок за Конституцією. Тому тіобвинувачення - шизофренія. Вони в якийсьмомент це усвідомили», - сказав СергійВласенко.

Захисник нагадав, що самез документів по машинах «швидкої»Генпрокуратура починала свою піар-кампаніюпроти Юлії Тимошенко.

«Вони з ниминосилися, як дурень із писаною торбою.Потім зрозуміли, що це - повний ідіотизм.Тому почали гальмувати справу «швидких»і просувати «газову», за яку екс-прем'єрай посадили», - додав він.

«Владавважає, що вигадала механізм тримати Тимошенко  у в'язниці довічно. Відносноїї ніхто не дотримується базовихстандартів юриспруденції. Думають: миза 5 хвилин порушимо чергову абсурднусправу, що вона вбила Кеннеді, її командабуде битися у Європейському суді. Яктільки побачимо, що цю справу скасують,звинуватимо Тимошенко в тому, що розіп'ялаХриста, і знову заарештуємо. І так поколу.

А Янукович у цей час дуритьєвропейських політиків. Спочаткурозказує про декриміналізацію статей,потім - про амністію, помилування. Щепізніше: давайте дочекаємося рішенняЄвропейського суду чи доки сонце почнесходити на Заході, а заходити на Сході»,- заявив Сергій Власенко.  

Свободу для Тимошенко 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини