MENU

«Дело Щербаня» в Генпрокуратуре физически не существует - «Батьківщина»

646 0

  

ЗволіканняГенеральної прокуратури із видачеюматеріалів «справи Щербаня» захисникамта Юлії Тимошенко наштовхує на думку,що цієї справи фізично не існує.

Проце йдеться в заяві партії «Батьківщина».

«Минуло майже дватижні з того часу, як генпрокурор Пшонка оголосив про завершення слідства усправі та вручення підозри про скоєннязлочину Юлії Тимошенко. Однак за цейчас захисники і лідер опозиції так і незмогли отримати матеріали справи, поприте, що Юлія Тимошенко подала вже 2відповідні запити, захисники СергійВласенко і Олександр Плахотнюк – 3, ісьогодні такі запити будуть поданізнову», - йдеться в заяві.

«Зі злитогов пресу «витягу з підозри» ми розуміємо,що справи немає. Не може бути кримінальноїсправи, якщо звинувачення містять лишеодну конкретну дату - дату вбивстваЩербаня – та жодного конкретногосвідчення жодного конкретного свідкаподій», - наголосили в «Батьківщині».

«Азволікання прокуратури з видачеюматеріалів справи захисникам лишеукріплює нас у тій думці, що «справиЩербаня» просто фізично не існує», -переконані в опозиції.

«Генеральнапрокуратура зайшла настільки далеко усліпому виконанні команд Януковича, щоуже забуває підкріплювати свої голослівнізаяви про порушення кримінальних справпроти Юлії Тимошенко власне кримінальнимисправами», - заявили в «Батьківщині»

  

Свобода для Тимошенко



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини