MENU

Наталия Розинская устроила скандал в Парке Славы на 9 мая

1461 0

Скандальна білявка Наталя Розинська навіть у День Перемоги 9-го травня не змогла не привернути до себе уваги. Вона так обурилася, що її чоловіка Миколу Мельниченко викреслили зі сценарію свята у Парку Слави, що влаштувала скандал.

 

Щоправда, слухачами волання Розинської були лише місцеві мешканці району та кмітливий користувач YouTube, який виклав запис інциденту у мережу.

 

Як виявилося, Мельниченко мав виголошувати промову на урочистому святкуванні 9-го травня у столичному Парку Слави. Але за 5 хвилин до початку його нібито викреслили.

Дружина екс-майора Наталія Розинська, звичайно ж, не змогла стерпіти подібної «образи» та почала голосити просто посеред людей.

 

«За 5 хвилин викреслили Колю зі сценарію, я підійшла до помічника Сабодаша і сказала: «Сволота ти! так і передай Сабодашу!» Так хоч подяку висловили. Так вони хоч сказали: «Дякуємо Миколі Мельниченку», - обурювалася Наталка.

 

«Вони мали бюджет на створення свята - усе розікрали! Коля за свій кошт усе зробив, вони слова йому не дали! Самі жирують за наші гроші, ваші, вчителів, а Коля зробив парк – слова не дали, ну сволоти, ні? Щоб ви знали, яка у вас тут місцева влада, і Сабодаш – перший», - кричала Розіта.

 

Тут навіть Мельниченку набридла галаслива дружина і він спробував втрутитися.

«Колінька, заспокойте дружину», - звернулася до нього якась жіночка.

 

А коли Розинська пішла звідти, Мельниченко сказав:

 

«Дивіться люди – або місто буде процвітаючим, або його розграбують, як район. Я хотів сказати лише одне – ота земля, яка в парку, вона – куплена. Людина, яка купила цю землю, погодилася віддати її місту, але щоб місто йому виділило іншу землю».

 

Після цього Мельниченко почав агітаційні промови про корупцію, яка є нашою «внутрішньою проблемою», що нас вбиває і руйнує.



 

novosti_o

  


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини