MENU

Тимошенко и Луценко нужно убить?.. Или диктатор и его уголовная сущность - Зорян Шкиряк

7328 19

Цілий день провів в суді над Юрієм Луценком.

Судовий процес - бандитський шабаш.

Навправді, нічого дивного не відбулося. Ми очікували саме такий розвиток подій. Але, все ж, глибоко в душі, барахталась надія. А раптом... Не сталося.

Гадаю, що не варто повторювати тези про замовність процесу і про особистий наказ Януковича присудити Юрі 4 роки ув`язнення. Все це зрозуміло. Юра, як і Юля Тимошенко, для Януковича є особистими ворогами. Відпустити когось з них, узурпатор, не взмозі. Страшно. Його головне завдання, позбавити їх можливості взяти участь у виборах-2012. Ну, а з огляду на ті знущання і тортури, яким вони піддаються, можливо, він просто хоче їх вбити. Саме так, знищити лідерів опозиції фізично. Щоб надійно, щоб вже ніколи не заважали. Адже злочинна сутність Януковича завжди брала верх над державницькою позицією, над принципами дотримання прав демократії та свободи.

Жахливий стан від таких думок. Але яка держава, такі й думки. Тому вибачте за прямоту.

Хочу ще раз нагадати. Справа Луценка, як і справа Тимошенко, розвалилася на очах. Жодного доказу вини підсудних. Повторюю, ЖОДНОГО !!!!

Відверта вакханалія криміналу і свавілля судово-правової системи ще раз довело, що ми живемо не в європейській державі, а в умовах правління злочинної хунти. Ця банда, попри все, прагне перетворити людей на слухняних тварин, що мовчки "ковтатимуть» все, що відбувається в країні. Прикро.

Прикро і боляче за те, що незважаючи на різність думок і політичні вподобання, всі ми, так і не можемо раз і назавжди об,єднатися заради України. Заради наших дітей, заради нашого спільного майбутнього.

Сьогодні все було як і влітку, на суді у Юлі. Вовк, як вірний послідовник Кірєєва, так само пітнів, кряхтів і нервував, розуміючи, що коїть щось дуже лихе. Але тваринний страх перед диктатором взяв верх над всім людським. Я вже мовчу про професійну етику. Вовк, як і «вундеркіндер» Кірєєв, бормотав собі під ніс вирок. Почути не можна було жодного слова. Так і дочитали.

Знову був «грифон», а потім спецназ, в повній екіпіровці, що без жодних на те причин, силоміць, брутально лаючись, незаконно вибивали нас з Олександром Турчиновим та народними депутатми з коридору !!! суду. І все це в той час коли Юра казав останні слова, а в зал був переповнений представниками ЗМІ. Власне, чому тут дивуватись, вже звично.

Знаєте, і Вовк, з його «дєвочками» в мантіях, і Кірєєв, винесли вирок не тільки Юлі Тимошенко та Юрі Луценку. Ці ганебні холуї кримінального режиму винесли вирок Україні, вирок кожному з нас.

Наостанок скажу так. Доки буду мати сили, боротимуся з цими невігласами, на чолі з узурпатором. Зроблю все можливе для того, щоб і Вовк, і Кірєєв, і прокурори, і замовники цього злочину відповіли по заслугах. Вірю в те, що прийде час і на лаву підсудних сядуть вони. В першу чергу сам Янукович. Ну не може зло правити вічно, адже добро завжди перемагає. Господь сильніший від диявола. Отже, переконаний, вони будуть покарані, неодмінно.

Принагідно дякую усім хто був з нами в суді і підтримав Юру. Вражений його мужністю, витримкою, терпінням і силою духу. Молодець! Будемо робити все, щоб і Юля, і Юра, якомога раніше були звільнені.

На моє глибоке переконання, цей вирок, ще одне нагадування кожному українцю про те, що в умовах нинішнього владного бандитизму, жоден з українців, не захищений від такого свавілля. А це означає, що маємо захищатися разом. Один за всіх, всі за одного, інакше ніяк.

Тримайтеся, друзі. З вірою та Божою допомогою прорвемося ! Слава Україні !

Зорян Шкиряк

Луценко Юрий Витальевич. ДОСЬЕ.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини