MENU

Украинские школьники ходят на уроки пьяными

1794 1

voland14 размещает исследование:

 

«Українські школярі ходять на уроки п’яними»

«Майже 100% школярів Вінниці у віці від 14 до 16 років щодня вживають алкоголь і палять. Таку статистику оприлюднили німецькі журналісти. У жодній європейській країні не палять і не п'ють в таких кількостях, як в Україні. А українські чоловіки, як правило, не доживають і до пенсійного віку.

Таку інформацію з посиланням на зібрану статистику оприлюднило німецьке видання Der Spiegel, пише Inopressa. Тим не менше, люди, які встали на боротьбу із згубними звичками нації, не знаходять належної підтримки у влади.

«Куріння в громадських місцях і деяких ресторанах в Україні заборонено, крім того, діє досить жорстка заборона на рекламу алкогольної продукції. Але всього цього недостатньо для зміни менталітету», - йдеться у статті німецького видання.

Як зазначає Der Spiegel, повсюдно в Україні продаються міцні алкогольні напої, а пиво прийнято вважати чи не «тонізуючим напоєм». Згідно з офіційними статистичними даними за 2008 рік, близько 30% чоловіків на Україну стають алкоголіками у віці 25-30 років.

ОТ ЦІКАВО, шо з цього приводу скажуть наші талановиті вінницьки камаради з «ФАН-КЛУБУ ім. Віктора Федоровича Януковича»?».


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини