MENU

У власти туман в голове и страх перед Тимошенко - Турчинов

895 0

Первый заместитель председателя ВО «Батьківщина» Александр Турчинов считает, что плохие погодные условия сегодня, 15 ноября 2011 года, стали только предлогом для отмены визита во Вроцлав президента Украины Виктора Януковича. Существенно от европейских перспектив Украину отдалили депутаты-«регионалы», полностью провалившие  изменения в Уголовный кодекс, которые соответствуют всем нормам и требованиям приведения украинского законодательства к европейским стандартам.

 

Об этом Турчинов написал на своей странице в сети Facebook.

 

«Туман завадив сьогодні чинному президенту своєчасно вилетіти до Польщі, щоб вдихнувши повітря Європи, в черговий раз розказати європейським лідерам казочку про те, як він ні на що в цій державі не впливає: ні на ГПУ, ні на МВС, ні на суди. Тепер він не впливає і на народних депутатів.


Туман, що завадив закордонному візиту глави держави, не завадив депутатам-
«регіоналам» повністю провалити зміни до Кримінального кодексу, які відповідають всім нормам та вимогам приведення українського законодавства до європейських стандартів. 

Про що можна говорити з президентом, урядом та парламентською більшістю, які сьогодні остаточно визначились зі шляхом розвитку країни. І цей шлях веде через репресії та знищення політичних опонентів до тоталітаризму і руйнації України як самостійної держави. 


Про що можна говорити з владою, яка щодня системно знищує українську економіку разом з українським народом?


Про що говорити з владою, у якої в голові постійний туман і страх перед Юлією Тимошенко, яку вони не змогли знищити політично та почали знищувати фізично за ґратами.


Сьогодні європейські лідери висловили сподівання, що туман над Україною розсіється. Думаю, що туман дійсно розсіється разом з тими, хто робить свої злочини під його прикриттям», - отмечает 
Турчинов.

 

Ранее Турчинов заявлял, что ненасытность нынешней власти не имеет пределов:

 

«Для сегодняшней ненасытной власти не важно, что жрать: или своих политических оппонентов на завтрак, или предприятия, недра с шельфами и государственные резиденции на обед».  

 

UAINFO



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини