MENU

Люди в Будинку профспілок в Одесі були отруєні хлором

50888 71

В мережі все більше з'являються свідчень що зазначають неприроднє розташування тіл людей, що загинули в Будинку профспілок не у стандартній формі боксера, а у інших, різноманітних інших позах. Що свідчить що смерть їх настигла раптово.


В цьому контексті важливі свідчення сепаратиста, який був в середині палаючого будинку. Звертаю вашу увагу на важливий момент: "...Пока пёр и строил барикаду, под дверью пошёл какой-то бело-зелёный дым. ХЗ, что это за хрень, но воздух из лёгких вышиб моментально. Один момент думал что задохнусь...".


Всі описані характеристики свідчать, що це був не чадний газ, який не міг бути зеленим, він легше за повітря і йде згори, а не знизу і його дія явна не та що описана сепаратистом, але все підпадає що отруєння здійснили хлором, який є сильнодійним газом, задушливої дії зеленого коліру, який важче за повітря, тому він якраз міг розповсюджуватися під дверми.


Картина вимальовується наступна: хтось на вищому поверсі відкрив балон з хлором і всі хто був на нижчих поверхах померли від задухи. А вогонь вже зробив свою справу і необхідну для російського телебачення жахливу картинку "звєрств" бандеровців було зроблено.


При цьому крім сепаратистів всередині нікого не було. До речі керівники Антимайдану дивним чином зникли і в будівлю не зайшли. Знали про операцію?


На відео будівлі чітко видно як за одним абсолютно цілим вікном возгарання відбулося з середині, далекому від місця возгарання. Зачищали трупи?


Виглядає також дивним, чому коли проукраїнські сили намагалися їх якимось чином врятувати згори відкривали вогонь. Був потрібен час, для чого?


Багато питань, але це все схоже на масштабну провокацію, яку могли здійснити тільки спецслужби, які також повинні були мати все необхідно для цього.


UPD: Майже у всіх, хто загинув у будинку профспілок дивний збіг обставин: згоріле обличчя, але нижня частина одягу ціла. Для чого знищувати обличчя?


Ви подивиться сепаратисти не намагаються встановити тих, хто там загинув, а це їх побратими. Люди на Майдані встановлювали кожного хто загинув, прізвище, ім'я, фото, а тут дивна байдужість. А вони були разом, це їх однодумці, друзі, але вже два дня пройшло і тиша. Чому?


UPD2: Чомусь одразу не згадав, але під час захоплення табору сепаратистів було виявлено багато фільтрів для протигазів. Готувалися до провокації?


І ще, подивіться на обличчя (ОБЕРЕЖНО жахливі фото), у багатьох у них воно неприродне опухле і те саме питання для чого їх необхідно було опалювати. Відповідь у наслідках дії хлору:

"...постраждалий задихається, обличчя синіє, на обличчі і шиї відбувається здуття вен, відбувається неконтрольоване сечовипускання і дефекація..". На фото видно, що у багатьох або розкрита ширінка, або спущені штани. А щодо облич, то може саме для того, щоб знищити ці ознаки вони були спалені, поки спільники не підпускали пожежників та решту в середині?

Ілля НЕСХОДОВСЬКИЙ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини