MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 22 липня 2015

3562 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 22 липня

Хто такий Георгій Тука

Петро Порошенко призначив головою Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгія Туку. Він має 50 років, досі ніколи не обіймав посад в органах державної влади. Був волонтером, став ним по тому, як його не взяли в армію через вік і негаразди зі здоров'ям. Волонтери, що працювали із Тукою, мають його за безкомпромісну людину, яка однак ладна чути позицію опонента.

Чергове підтвердження тому, як прокуратура просто саботує якісне розслідування справ Майдану. ДОКУМЕНТ

Це справді ключові питання, відповідь на які має вивести на замовників та організаторів злочину. Але прокуратура на них уперто не хоче давати відповідь. Тепер цікаво, чи хтось понесе покарання за НАВМИСНЕ саботування розслідування. «Автомайдан» надіслав відповідну вимогу про покарання усіх причетних та буде далі стежити за цією справою.

Слідство сфальсифікувало докази у справі Надії Савченко – адвокати

Слідчий комітет РФ сфальсифікував докази у справі незаконно ув'язненої в Росії народної депутатки. Так вважають захисники української льотчиці, суд над якою невдовзі планують провести в Донецьку Ростовської області. ... Ілля Новіков переконує, що «алібі Савченко підкріплюється відеозаписом, причому не українським, а з боку колаборантів», та обіцяє, що свого часу будуть оприлюднені й подробиці.

Бабченко на пальцах объяснил, почему война на Донбассе именно российско-украинская

Эту войну начала Россия. Часть территории соседней страны оккупировала Россия. Засылала диверсионные группы и меняла власть Россия. Поставляет вооружение Россия. Управляет штабами, разрабатывает и проводит войсковые операции Россия. Это подразделения российской армии, бойцы которых рекрутированы на территории Донецкой и Луганской областей.

Відповідь головному російському окупантові – теж на пальцях

Чому треба якнайшвидше починати ґрунтовну реформу судової системи в Україні

Успіх економічних реформ напряму залежить від політичних реформ. А в центрі політичних перетворень має стояти реформа судової гілки влади. Адже поки не з'явиться незалежний та справедливий суд, що користується повагою усіх громадян, неможлива справжня боротьба з корупцією, чесна праця, встановлення справедливості у суспільстві.

Российские солдаты описали, как их бригада воюет с Украиной. ФОТО, ВИДЕО

Эти ребята, спокойно и обыденно ведущие войну России с Украиной, передают читателям привет. У них есть родители и девушки, их ждут на танцульках и на пляжах. Конечно же ребята вернутся, немного постреляют по украинцам, и вернутся. Ничего ж особенного. Обычное лето в российской армии.

Ще б пак повернуться – ось так

Каліфорнійські полісмени проводять вишкіл одеських патрульних поліціянтів

Саакашвілі та заступник держсекретаря США Браунфілд підписали меморандум про співпрацю у навчанні поліціянтів, створенні єдиного центру адміністративних послуг та реформування митниці. США також допомагатимуть боротися із корупцією й організованою злочинністю. Голова Одеської ОДА наголосив, що США вперше підписали такий меморандум з окремим українським краєм.

Околополитическое петросянство: кромешная тьма светлых идей «Правого сектора»

«Источники финансирования – внебюджетные эмиссионные средства НБУ». В переписке еще всплыл какой-то «антиинфляционный коллектор», но что означает сие автор объяснять отказался. Внутренняя политика: сначала – в отставку президента и Кабмин, распускаем Верховную Раду, потом силами неизвестно кого объявляем военное положение. Проводим референдум.

Був колись Ленін-гриб, а тепер оно «мукачевські патріоти – борщі» поз'являлися

Памятка экс-чиновника. 15 советов для выживания в системе

Сначала ты будешь переживать, негодовать, недоумевать, возмущаться. Потом ты будешь биться головой об стену, жаловаться всем подряд и задавать риторический вопрос: «За что они меня так?» Потом ты просто плюнешь на всех и будешь делать свою работу. И вот это будет означать, что ты сможешь работать дальше.

Копицинці: чому в маленьких містечках стає лиш гірше? ФОТО

У часи мого совкового дитинства маленьку зграбну Ратушу знесли (замість того, щоб відремонтувати). Натомість побудували універмаг. Величезна, потворна споруда зайняла майже всю площу – маленькі будиночки, типові для галицької містечкової архітектури, довкола неї видавалися розчавленими. Це так, якби над чепурним містечком ліліпутів пройшлася корова і скинула велику коров'ячу бомбу просто на центральну площу.

Попри все такі містечка зберігають своєрідні шарм і красу. Світлина Вадима Войтика

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини