MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 21 липня 2015

3033 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 21 липня

Реконструкция мукачевских событий – версия волонтёров

Самое страшное то, что ни одна из сторон не пытается сейчас решить эту ситуацию правильно – убедить прячущихся бойцов сдаться, а главное - создать для этого хоть какие-то условия. Напротив, их загоняют в глухой угол и оставляют лишь «право на последний бой». Конечно, ведь показания этих бойцов мало кому на сегодня нужны.

Интерпол не прекратил, а приостановил розыск Януковича – сигнал для ГПУ, жареный петух уже клюнул


Янукович навряд ли осмелится куда-то выехать за пределы РФ. Он помнит опыт Фирташа, которого не было в розыске Интерпола и которого арестовали власти Австрии по ордеру ФБР в Вене. Кроме того, в ГПУ могут и должны закончить расследования и других дел по подозрению Януковича в преступлениях против народа Украины и, в первую очередь, по расстрелу Майдана.

Почему то, что произошло на фондовом рынке Китая, – важно

В России обвал китайского фондового рынка вызвал почти панические настроения среди многих серьезных людей. Во-первых, некоторые российские госкомпании заявили о желании выйти на Шанхайскую биржу, а тут двух ВВП России за три недели как не бывало. Во-вторых, и в-главных, в условиях санкций именно с Китаем сейчас связываются основные российские надежды.

Хто знищив танк Гіркіна під Слов'янськом? Подвиг Олександра Панченка

П'ятого липня вночі міліція разом із десантниками капітана Андрія Ткачука відбила атаку бронегрупи Гіркіна. І Панченко особисто поцілив у російський Т-64 в тім бою, а відтак і в БМП, що намагалася прорватися дорогою. ... Річ не в нагородах. Треба зберегти пам'ять – адже найприкріше, якщо Батьківщина забуває тих, хто в найважчі часи виконував свій обов'язок попри труднощі та смертельну небезпеку.

Олександр Панченко – зліва

Совбез ООН одобрил сделку с Ираном. Путь к снятию санкций открыт

Некоторые российские эксперты убеждены: Москве развязка «иранского узла» не сулит ничего хорошего, так как после снятия международных санкций Иран станет едва ли не основным конкурентом России на энергетических рынках и начнет активно сближаться со странами Запада. А еще один российский эксперт считает, что сделка по Ирану обвалит баррель до $45 и ниже.

Анатомия «зрады»: обойтись ли без неё на Донбассе?

Общество, которому ничего правдивого не говорят о дипломатическом решении, впадает от этих уступок в ступор. Так начинается «зрада». ... И ширится она не из-за каких-то «агентов Кремля», а из-за того, что украинская власть не склонна просто адекватно объяснять свою политику собственному обществу.

Тактичні навчання української морської піхоти. ФОТОРЕПОРТАЖ

Військово-морські сили ЗСУ провели тактичні навчання бригади морської піхоти. Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомляє Міністерство оборони України, а також публікує світлини вишколу українських морпіхів.

Ахметівський «Укртелеком» відключив радіо «Промінь» і «Культура»

«Неофіційно нам кажуть, що трансляцію призупинено через застарілість обладнання і збитковість мережі», – розповів пан Коляда. ... Наразі слухачі можуть почути «Промінь» і «Культуру» в ефірі на частотах УКХ-діапазону і лише кількох частотах ФМ-діапазону, а також на сайтах promin.fm і radiokultura.org.

Подати заяву на шлюб та змінити прізвище тепер можна онлайн – Петренко

Разом із прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком відвідали Кіровський відділ державної реєстрації актів цивільного стану. Саме тут вирішили побратися Павло з Краматорська та Інна з Маріуполя, які й стали першою парою, що подала онлайн-заявку на реєстрацію шлюбу. Ще раз хочу побажати молодятам довгих і щасливих років подружнього життя!

Приєднуємося до міністрових вітань і зичимо молодятам усіляких гараздів!

Навчитися бачити себе в інших: роздуми по приїзді із Мар'їнки. ФОТО

Хотілося, щоб люди, дивлячись на інших пробували відчути себе на їхньому місці перед тим, як щось говорити. Бачити за стереотипами й образами реальних людей і уявляти, чи справді вони робили те, що нам могло уявитися, чи жили так само, як живемо ми?

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини