MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 6 жовтня 2015

2601 1

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 6 жовтня

Маєток намісника Києво-Печерської лаври з висоти пташиного польоту. ВІДЕО

Вирішили розставити всі крапки над «і» та зняти з повітря нашим дроном «скромні келії» московських попів, збудовані, як ми розуміємо, в тому числі і на пожертви українських парафіян УПЦ (МП). Відео ̶м̶а̶н̶н̶и̶ ̶н̶е̶б̶е̶с̶н̶о̶ї̶ будиночків митрополита Павла та єпископа Варсофонія у нашому сюжеті.

Дацюк: Війна в Сирії не замінить війну в Україні

Війна в Сирії сама по собі не була вже настільки потрібна для Росії, якби не Україна. Водночас війна в Сирії не може ніяк замінити війну в Україні, бо ці війни різновіддалені від Росії і в уяві російського підданського населення вони мають різний статус.

Чому переселенці не вороги, або Як уникнути дискримінації

Вони не злочинці, не ледарі і не нездари. Їхній дім наразі – це гаряча точка на мапі світу, а вони – рятують своє життя, життя рідних і близьких. У них різні можливості та різне бачення світу, як і в будь-кого. Вони часто зневірені, налякані та, з іншого боку, – відкриті до змін. Лише треба їм допомогти ці зміни усвідомити і звикнути до них.

Відкриті реєстри Мін'юсту: майно чиновників – як на долоні

З одного боку органи із запобігання та боротьби з корупцією, журналісти та прості громадяни зможуть перевірити чи все своє майно задекларував чиновник і чи збігається його стиль життя із доходами. З другого – відкриття доступу до реєстру ліквідує можливості для рейдерських захоплень нерухомого майна чи інших махінацій з нерухомістю.

Поліціянти затримали п'яного кандидата в мери Харкова. ВІДЕО

Показувати документи чоловік відмовився, але одразу представився. Сказав, що він – один із кандидатів на посаду мера Харкова Юрій Кріль.

Три Катеринівки, або Нове шоу почаївських «тітушок»

Весь світ дізнається про наші Катеринівки. Одна в Мар'їнському районі Донецької області стала символом страшного Голодомору 1932–33 років. Друга – в Луганській області – стала місцем важких боїв українських героїв із окупантами. Кілька разів на поле бою неподалік Катеринівки виходили наші бійці. Не всі тоді повернулися живими. А нині третя Катеринівка привертає увагу до себе всього світу вже як поле для чергової церковної провокації російських спецслужб.

Промовисті наслідки перших місяців патрульної поліції в Києві

Місто Київ. На замовлення одного з іноземних посольств. Київський міжнародний інститут соціології. Опитування 1200 киян. ... І це лише початок шляху реформ, яким ми йдемо, відсотків так 10% від запланованого.

Журналіст нагадав, яку ціну заплатили українці за марення інфантильних мрійників під час Перших визвольних змагань

Жоден із соціалістів не визнав простої речі, що самі їхні ідеї та засоби їхнього втілення були фатальні для молодої держави, якій ще треба було вижити серед зграї товаришів з більшовиків, країн Антанти і щойно переможеної Німеччини. Жоден не визнав помилковості власних переконань.

У Рівному стартував процес набору в нову патрульну поліцію. ФОТО

Прийом триватиме з 6-го до 27-го жовтня: протягом цих трьох тижнів кандидати зможуть подати заповнені анкети особисто за вказаною адресою, а також в онлайн-режимі на сайті МВС України.

Як українцеві вижити в США

Життя в США насичене всілякими можливостями, та й роботи вистачає для тих, хто шукає. Якщо ти там живеш чесно, намагаєшся стати кращим і стараєшся заробити, не цураєшся роботи – держава всіляко допомагає і підтримує. Якщо порівняти з нашим життям тут – ми виживаємо, в той час як у Штатах люди намагаються жити не просто добре, а дуже добре.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини