MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 5 жовтня 2015

3231 1

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 5 жовтня

Що на антикорупційному порядку денному Верховної Ради цього тижня

Антикорупційна група у Верховній Раді працює. До нас долучаються і нас підтримують усе нові і нові люди. Для яких пріоритетом є не чергові вибори чи політичні розбірки, а подолання найнебезпечнішого внутрішнього ворога – корупції.

Паризькі домовленості – це і не «зрада», і не «перемога». Це перепочинок для всіх

Ми не виграли цієї війни, але і ворог не досягнув поставлених цілей. У 1939 році Фінляндія втратила частину території, але здобула повагу і незалежність. У нас складніша ситуація, нам ще треба «виграти мир». А заради цього не варто всім кричати про «поразку». Принаймні зараз. Бо це лише деморалізує. Усе ще тільки починається.

Без чого справжніх виборів на тимчасово окупованих територіях не буде

Необхідною передумовою для проведення виборів на окупованих територіях Донбасу має стати повне роззброєння, виведення іноземних військ, закриття кордону та забезпечення безпеки представників виборчих комісій, виборців, журналістів та інших працівників ЗМІ, а також спостерігачів.

Як нам використати час, який дипломатія виграла на переговорах у Парижі

Найбільша загроза для України нині не російські війська: Кремль у глухому куті. Найбільша загроза – це реванш регіоналів, розчарування та зубожіння народу, продовження економічного спаду.

Кравчук: Кого ми годуємо в Криму? Окупантів

Від загальнопатріотичних заяв про те, що «Крим – це Україна», яким вже давно ніхто не вірить, час переходити до конкретних дій. Якщо ця акція набуде загальнонаціонального характеру, то кримчани зрозуміють, що без України їм буде дуже важко.

Альтернатива підсумкам нормандської четвірки – повномасштабна війна

Фейкових виборів не буде. А буде дуже складний процес ухвалення законів, які би дозволили провести вибори на окремих територіях за українськими законами; депутати туди зможуть вписати будь-які умови, які полегшать процес реінтеграції окупованих територій і ускладнять життя російським «гоблінам».

Кернес має сидіти за ґратами – Шкіряк

Він прекрасно знає і усвідомлює ступінь своєї провини у скоєних ним злочинах. Відчуваючи реальність можливого покарання Кернес і його захист продовжують спроби маніпуляцій та вкидання інформаційних провокацій.

Проект «Україна – це Європа». Інструкція до дій

Мені здається, я знайшов відповідь. Різниця між нами в головах. Вона не у чистіших вулицях, не в акуратніших парках, не в велодоріжках чи автобусах. Це все – вже похідні цієї внутрішньої різниці. Зовнішня атрибутика. Але не більше.

Чорнобильська зона в сучасній українській літературі

Допоки ми не проговоримо, не проартикулюємо певні місця, події й процеси – до того часу вони не належать нам. Мало перебувати десь фізично, лише інтелектуальні й духовні рефлексії відкривають шлях до цілковитого права власності. Іншими словами кажучи, присутність місця чи події в культурі, у свідомості і відтак колективному несвідомому нації дозволяє наносити згадані об'єкти на ментальну мапу.

На Луганщині розпочалася практична фаза з відводу танків та артилерії калібром до 100 мм. ФОТО

Відвід озброєння відбуватиметься по черзі: спочатку сектор «А», а потім усі інші сектори – зі Сходу на Захід. При цьому для відведення визначених зразків озброєння та бронетехніки для сектору «А» надається до 14 діб з усієї 41.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини