MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 27 березня 2019

2042 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 27 березня

Наступного понеділка нічого не закінчиться. Україна не зламається за будь-якого результату нашого вибору

"Несіть іншу країну, ця поламалася". Інфантильна позиція, яка зустрічається навіть в агітації притомних людей. Скажімо чесно, чи завжди я займала (займав) позицію дорослої людини? Чи по-дитячому копилила губки? Чи "в поті чола свого", чи опускала руки? Отож. Ми відповідальні за себе й за тих кого обираємо. Дорослішати треба, безвідносно до того, що нам кажуть любі батьки й нелюбі політики. Всім гарного тижня. Наступного понеділка нічого не закінчиться. Просто це довга дорога, а на те, якою їй бути, можна трішки вплинути в неділю. Кожному.

Більше 25 будинків кримських татар сьогодні оточили окупанти – Муждабаєв

Загарбники поводяться як під час облав у гето. Мета - зачистка корінного народу, депортації, арешти, тотальний страх. Оначе кримьскі татари не здаються. Люди збираються, підтримують одне одного, ведуть трансляцію з місця подій, не зважаючи на погрози арешту, викрадення, зникнення назавжди. Вибори? Не забувайте про народ, завдяки якому в Криму жива Україна! Кандидатів, які хочуть домовитися з Путіним і не згадують про Крим і кримських татар, я глибоко зневажаю. Ці здадуть і всю Україну.

Литовський приклад для України: чому неодмінно маємо ним скористатися

Можуть сказати – так що ж нам, судити Путіна та Шойгу? Звичайно, судити й Путіна, й Шойгу, й інших російських керівників, які брали участь в окупації Криму, війні на Донбасі, допомагали банді Януковича під час подій на Майдані. Можна судити вже сьогодні, можна дочекатися відставок із посад. Найголовніше – ніколи не забувати, нікого не прощати, готуватися до відплати, зробити її одним із важливих завдань державної політики. Ми можемо не просто проводити заочні процеси, але й шукати по світу учасників подій 2013-2014 років.

Навіщо Коломойському перемога на виборах і чому її не можна допустити

Не реформи та зміни є метою цього "проекту", як чітко висловилася потенційна перша леді, а захист бізнесу Коломойського, його активів, які виявилися під ударом. Причому навіть не президента України Порошенка, а МВФ і кредиторів, які наполягали на націоналізації, а зараз наполягають на тому, що справедливість повинна взяти гору, й українські платники податків мають повернути свої гроші. І зараз Коломойський поступально йде до своєї мети. І його кандидат майже у другий тур вийшов, іще й із найвищим рейтингом.

Новини міжнародної політики: карнавал креативних рішень і шалена інфляція безпеки

У сухому залишку: в міжнародній політиці карнавал креативних рішень і шалена інфляція безпеки; системний аналіз світу сьогодні є штукою красивою та корисною, але світ тепер якийсь несистемний; кількість правд зашкалює, і правда за секунду перетворюється на брехню й навпаки; з Росією у США не все так просто, як може здаватися з нашого фейсбуку; Ізраїль щасливий, але це щастя сусіди йому згадають; щодо Криму все без змін, декларація Помпео висить на стіні й осяює нам шлях до деокупації.

У чому полягає проблема спілкування з електоратом Зеленського

Такий виборець чіпляється за якісь поверхневі скандальні речі без критичного мислення, не вміє між цим побудувати логічні зв'язки, й уся його політична реальність, на основі якої він робить вибір, – це просто неймовірне поєднання фейків, "зрад" у квадраті, брехні, вигадок і фантазій. Наприклад така людина або її родичі завдяки безвізу їздять на заробітки в Європу, але не можуть скласти в своїй голові розуміння, звідки цей безвіз міг узятися. Або навіть не думають у той бік. Наприклад, хочуть мати зміни в державі, але ніде не працюють і не сплачують жодної гривні податків.

Ми стаємо нацією, яка втрачає звичку читати – Казанжи

Читання треба популяризувати. Робити його модним. Проводити багато різних зустрічей із письменниками по всій країні, доїжджаючи до найвіддаленіших містечок і сіл. Йти в школи. Організовувати книжкові клуби. Виготовляти соціальну рекламу, де авторитети в різних галузях звернуться до потенційних читачів. Видавати якісну літературу. Підтримувати на рівні держави книжкові магазини-клуби там, де їх немає, а вони мають бути. Однією фразою – мати бачення й комплексний підхід на рівні державних інституцій. За людський мозок можна спробувати поборотися.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини