MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 19 серпня 2019

466 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 15 серпня.

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу прилетів з офіційним візитом в Україну. ВІДЕО

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу в ніч на 19 серпня прибув в Україну, щоб зустрітися з президентом Володимиром Зеленським. Нетаньягу урочисто зустріли українці в традиційному одязі. Як пише Kann News, прем'єр Ізраїлю "був зворушений таким привітанням".

У Великобританії заявили про докази участі Росії в битві під Іловайськом

Причинами детонації ракетного двигуна на військовому полігоні в Архангельській області могли стати конструктивні проблеми устрою, спрацьовування системи аварійного самознищення або зовнішній вплив. Відповідний аналіз в бесіді з Newsader виклав на умовах анонімності зарубіжний експерт в галузі ядерної фізики – виходець з СРСР, який нині працює на одну зі спецслужб країн-учасниць НАТО.

Зеленський: Україна розвиватиметься у сферах безпеки та оборони за прикладом Ізраїлю

Україна братиме до уваги досвід Ізраїлю у безпековій та оборонній сферах. Про це заявив Президент Володимир Зеленський за підсумками переговорів з Прем’єр-міністром Ізраїлю Біньяміном Нетаньягу.

"Нам як державі є чого вчитися в Ізраїлю, особливо у питаннях безпеки та оборони. І ми обов’язково це робитимемо", – наголосив Володимир Зеленський.

За словами Президента, питання війни та безпеки, на яких Ізраїль знається краще за інших, стали першими у порядку денному його переговорів з Біньяміном Нетаньягу.

Кінець американської мрії: що відбувається з економікою США

Настав час визнати, що американська мрія мертва. Її базові умови - сильний, постійне зростання економіки і меритократия, структурована так, щоб не дозволяти багатим обходити правила системи, – зникли.

Проте, ще можлива американська мрія 2.0. І завдання для тих, хто зараз претендує на Білий дім, – запропонувати план, що дозволяє зробити її реальністю. Перш за все, лідери Америки повинні чітко пояснити проблему. «Декларація незалежності» оголосила «право на щастя» головною особливістю американського життя. Починаючи з 1776 року, кожне покоління прагнуло піднятися вгору на соціальному ліфті, і протягом довгого часу багато – хоча і не всі – домагалися процвітання.

Легковажні погрози позбавити захисту союзників послаблюють НАТО й тішать його ворогів – журналіст

Посол Сполучених Штатів у Берліні Ричард Ґренел укотре налякав німецьку громадськість провокативною заявою: він висловився за часткове виведення американських підрозділів із Німеччини до Польщі, пише для "Тижня" Ріхард Герцінґер

Він повторив давнішу погрозу Дональда Трампа. Але, за словами посла, численні президенти США просили "найбільшу економіку Європи платити за свій захист" і до Трампа. Оскільки Берлін і далі відмовляється виділяти достатньо коштів для західного союзу, то тепер Америці доводиться на це реагувати.

Дружина Нетаньягу влаштувала скандал в літаку дорогою до Києва, а коли прилетіла – кинула на землю хліб-сіль

Дружина прем'єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньягу Сара в літаку посварилась з екіпажем, бо той з нею "неналежним чином" привітався, а під час урочистої церемонії зустрічі у Києві викинула шматок короваю. 

Подружжя Нетаньяху зійшли з літака в Києві, їх вітали 3 дівчини в традиційних українських костюмах і з короваєм хліба та сіллю. Нетаньягу відламав шматочок короваю, вмочив в сіль і надкусив. Після цього він передав скибочку дружині, але та кинула її на землю.

Тука: Українці мають єднатися навколо ідеї, а не навколо "вождів"

Персоналізація політики нас вб‘є! В чому слабкість всіх лідерських партій? У вразливості постаті лідера! Варто лише дискредитувати цю постать і це миттєво ганьбить саму ідею!

Ми не маємо права повторити прикрий досвід наших пращурів, які просрали незалежність нашої Батьківщини!!!

Хто сказав, що євро-інтеграція – це ноу-хау Петра Порошенка?! Хто сказав, що єдиний справжній патріот – це Тягнибок?!

Хто сказав, що за долю селян вболіває виключно Ляшко?! Хто сказав, що економічного зростання прагне виключно Тимошенко?!

Єднайтесь навколо ідеї, а не навколо "вождів"!!!

"Вогонь завзятих не пече": в ООС визначали найкращий артилерійський розрахунок. ВІДЕО

У районі проведення операції Об'єднаних сил пройшли змагання на найліпший артилерійський розрахунок. 

Артилеристів не даремно називають "Богами війни". Невеликий, але добре навчений підрозділ одним залпом може змінити хід бою, а іноді – історії та врятувати сотні побратимів. Артилерія – це високі навантаження, море вогню й потужність, що здатна ошелешити одним лише звуком пострілу. Починаючи з XVII століття саме в артилерії служили представники царських родин європейських країн. Артилерія – це небезпечно. Артилерійська дуель триває секунди й після неї переважно не буває поранених. Артилерія – це рід військ, де немає права на помилку, де розум, підготовка, вміння швидко рахувати та блискавично діяти – не просто гарантія перемоги, а єдина можлива запорука виживання.

Прогноз на осінь: через які ключові точки та сценарії проходитиме Україна

Тріумфальна перемога президента Зеленського на парламентських виборах розв’язує руки для змін у різних напрямках, тож Україна знову перемикається на швидкий час. Все це відбувається на тлі загострення безпекових та економічних загроз навколо України. У попередніх статтях я писав про велику розвилку президента Зеленського між економічною лібералізацією та політичною концентрацією влади, а також про необхідність стратегічного рішення про розподіл влади, яке навряд чи буде прийнято. Проаналізуємо основні фактори й окреслимо сценарії подій найближчих місяців, відкидаючи малоймовірні відгалуження та концентруючись на основних розвилках.

У кабінеті заступниці Луценка виявили несанкціоновані спецзасоби прослуховування. ФОТОФАКТ

У вівторок, 20 серпня, о 09:00 у Сарненському суді Рівненщини відбудеться чергове засідання щодо розгляду адміністративного протоколу, пов’язаного із корупцією, складеного на директора НАБУ Артема Ситника через порушення ним обмежень при одержанні подарунків, а саме відпочинку на одній із мисливських баз у Рівненській області.

Завтра, 20 серпня, суд має заслухати як свідків сторони обвинувачення, так і свідків сторони захисту.

Пилип Іллєнко йде з посади голови Держкіно

Голова Державного агентства з питань кіно Пилип Іллєнко йде з посади – відповідне відеозвернення він оприлюднив 19 серпня.За словами Іллєнка, він вважає основну мету своєї роботи в Держкіно досягнутою.

"Я завжди ставився до посади як до інструменту досягнення своєї мети, навіть не мети, мрії: відродження українського кіно. Але будь-який інструмент потрібен лише для певної роботи в певний момент. Моя мрія здійснилася, і я вважаю, що мета була досягнута. І моя місія на посаді голови Державного агентства України з питань кіно – завершена", – сказав він.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини