MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 29 січня 2020

186 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 29 січня

Рада асоціації Україна-ЄС позитивно оцінила результати інтеграції України з Євросоюзом

“Рада відзначила амбітні плани українського Уряду та підтвердила продовження надання допомоги Україні з боку Європейського Союзу. Крім того, позитивно оцінено зміцнення політичної асоціації, економічної інтеграції України з Європейським Союзом та конкретні результати на цьому шляху, такі як зростання двосторонньої торгівлі”, - йдеться у повідомленні.

Мирослав Гай: Перший заступник ДБР Бабіков збрехав усім в обличчя

"Я не представляв права і інтереси Януковича. Тим паче у справах Майдану. Хтось із вас хоч раз з 2014 до 2020 року чув моє ім’я як адвоката, який надає йому правову допомогу? Я задав питання, чи чули ви, що я представляв його інтереси упродовж цих 6 років? Жоден з вас не зміг відповісти на це питання, тому що я його інтереси не представляв, ніколи не був з ним знайомий і ніяких договірних стосунків з ним не укладав", – питав журналістів під час прес-конференції заступник голови ДБР Олександ Бабіков.

"І це тільки початок": Порошенків захист подає 14 позовів через бездіяльність прокурорів і слідчих

За адвокатовими словами, слідчі судді встановили факти бездіяльності чотирьох прокурорів, шести слідчих Держбюро розслідувань, двох посадових осіб Національного антикорупційного бюро та ще двох слідчих Національної поліції.

"Победа в ВОВ" как новая национальная идея России

Правда понимание этого не останавливает кремлевских идеологов из года в год выдающих на гора очередного кволого инвалида которого они называют то национальной идеей, то национальной гордостью, то еще чем-то национальным, попросту забывая, что фактически такой нации как россиянин нет.

"У Києві знову нашестя інопланетян". Ніцой звернулася до мовного омбудсмена. ВІДЕО

У Києві знову нашестя інопланетян. Вони нічого не чули про існування Закону про мову і про те, що обслуговування в Україні повинне бути українською мовою, якщо не попросиш іншої мови.

Венесуэла сдается США, но демократии не будет – контуры будущего договорняка

Это фактически отменяет национализацию нефтяных активов страны и убирает ограничения в 51% акций государственной Petroleos de Venezuela, Sociedad Anonima в любом нефтегазовом бизнесе. На этом фоне США шлют в ответ позитивные сигналы, делая исключения из санкционного режима и постепенно смягчая позицию по Венесуэле.

Хуаду во время эпидемии: все спокойны и не паникуют, завозы еды происходят регулярно и под контролем государства. ФОТО

Global Times сообщает, что на период эпидемии все больницы и полтысячи медицинских бригад города подчинены военном управлению. Город находится примерно в 120 км к юго-востоку от Пекина. И это первый город, который пошел на такое.

Чому "Мої думки тихі" та "Віддана" змушують піти в кіно не через патріотизм

Українські глядачі вже більш-менш зійшлися на тому, що українське кіно можна більше не хвалити просто за те, що воно українське. А подекуди, "український фільм" навіть для запеклих патріотів домашньої продукції поволі перестає бути причиною негайно купувати квиток до кінотеатру. Тим дивніше, коли відразу два українські фільми з прем’єрою в один день вистрілюють настільки гучно, що збурюють кількаденне обговорення в соцмережах, провокують появу десятків рецензій навіть на платформах, які оглядами фільмів займаються раз в ніколи.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини