MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 12 березня 2020

996 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 12 березня

Секретар РНБО: Сивохо не уповноважений представляти позицію Радбезу

"Дискусія – це нормальний процес для будь-якої країни, яка вважає себе демократичною. Застосування фізичної сили, образи починаються там, де закінчуються аргументи. Це те, що сьогодні трапилось з Сергієм Сивохою під час проведення його заходу. Подібні дії є неприпустимими", – підсумував він. 

Москва відкрито готується цілком загарбати Україну, а "слуги" помагають їй намірами скласти зброю – В'ятрович

Чергова демонстрація, що мова – це зброя. Росія використовує знання українцями російської мови і як додатковий аргумент на користь твердження, що ми з росіянами – "одіннарод", і як привід "захищати" російськомовне населення.

Гибридные циркачи выводят проект "Медведчук" на второй этап кремлевской игры

Так, позавчера, 10 марта, в Москве прошла встреча между представителями партии "Оппозиционная платформа – За жизнь" с депутатами Государственной думы России и непосредственно ее председателем Вячеславом Володиным. Разумеется, Медведчук эту встречу назвал "восстановлением связей между Россией и Украиной", а Володин поддержал проект "межпарламентский диалог в нормандском формате по урегулированию конфликта в Донбассе", отметив, что эта идея нашла поддержку у Путина и вскоре к нему присоединятся парламентарии из Франции и Германии.

Вакарчук більше не є головою партії "Голос"

При цьому у пресслужбі партії уточнили, що Вакарчук залишається лідером "Голосу", продовжуватиме працювати в парламенті та розбудовуватиме партію.

Путін завдав нового удару в російській війні проти української мови

Так звана "народна рада ДНР"ухвалила рішення про "конституційні зміни", згідно з яким українська мова перестала бути однією з "державних мов республіки". Тепер "державною мовою" буде тільки одна мова – російська. Не буде на окупованих територіях й освіти українською мовою, і вивчення української мови. Тепер її можна буде вивчати тільки факультативно, за бажанням батьків.

Україна готує другу евакуацію українців з Китаю – Кулеба

"Наразі посольству України відомо про 41 громадянина, які перебувають в Ухані, з них – десятеро виявили бажання евакуюватися", – наголосив Кулеба.

Ахметов продает Западной Украине электроэнергию на 75% дороже, чем цены в соседней Словакии

В феврале, как и в январе 2020 года, в торговой зоне ОЭС Украины наблюдался профицит предложений, особенно в ночные часы суток. Дефицит предложений остался на 8:00.

Илия Куса: "Общее количество заражённых в Иране перешагнуло цифру в 9 тысяч человек, заразился вице-президент Эсхак Джахангири"

Хотя Иран уже перестал быть страной с самыми высокими показателями смертности и заражения за пределами Китая, уступив это место Италии, особенностью эпидемии в Исламской Республике всё ещё остаётся тот факт, что вирус зацепил высшее руководство страны.

Росія в справі МН-17. Уникнути кари за будь-яку ціну

Якби так поводила себе людина, ми вирішили б, що це або шизофренік, або просто дурний злочинець. Адже розраховувати йому в будь-якому разі не має на що, і вирок суду буде очевидний. Але коли себе так поводить ціла країна, справа інша.

"Жовтень" увійшов до списку найкращих артхаус-кінотеатрів Європи

"Коли ви відвідали всі музеї, і грошей небагато, піти у кінотеатр буде чудовою ідеєю. Стара класика в маленьких кімнатах артхаусних кінотеатрів не забирає багато грошей, але дає чудовий кінематографічний досвід", − розповідають у путівнику.

"Що робити далі?" – актор Том Генкс та його дружина заразилися новим коронавірусом

Нині Том Генкс із Рітою Вілсон перебувають в австралійському місті Квінсленд штату Новий Південний Уельс. Генкс знімається у фільмі австралійського режисера База Лурмана про Елвіса Преслі. Ріта Вілсон давала концерти на підтримку свого нового альбому та брала участь у зйомці одного з австралійських телешоу.

Найпростіше, що ми можемо зробити для профілактики захворювань: сім питань про гігієну рук

Регулярне миття рук – найпростіше, що ми можемо зробити для свого здоров’я та профілактики захворювань. Руки – це наш первинний контакт із зовнішнім світом та іншими людьми. На руках можемо переносити інфекції, які передаються контактним та аліментарним (через слизові та ясна) шляхом.

Три украинки претендуют на медали в Токио по прыжкам в высоту. Их главная соперница рискует пропустить Игры

Среди них – Ярослава Магучих, Юлия Левченко и Ирина Геращенко. Квалификация продолжится до 29 июня, однако на данный момент Украина – единственная страна, которая будет представлена максимальным количеством участниц в данной дисциплине. Норматив покорился 2 спортсменкам из Германии, Австралии и России (участие легкоатлетов которой остается под вопросом), остальные страны на сегодняшний день могут выставить максимум 1 девушку.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини