MENU

Новохатько идет в правительство «камикадзе» и будет принимать плохие решения — Бригинец

859 0

З тих кандидатур, які були озвучені в ЗМІ, Л. Новохатько – не найгірший кандидат і компетентний фахівець у справах культури з багаторічним досвідом. Але є одне «але» - він пішов в уряд «камікадзе».

У нинішньому уряді немає хороших міністрів. І будь-який міністр, який йде працювати в цей Кабмін, поганий, адже він прийматиме погані рішення.

Л. Новохатько, безумовно, профільний чиновник, він довгий час працював у Міністерстві культури України, і в КМДА він також займався питаннями культури. Але скільки мені не доводилося з ним спілкуватися щодо культурних проблем столиці, я знаходив розуміння, однак тільки на словах. На ділі - питання вирішувалися набагато важче.

Чого очікувати від нового міністра? Знову будуть правильні заяви і обмаль позитивних дій, оскільки не від Л. Новохатька залежить залишковий принцип фінансування культури в країні і багато інших проблем. Для того, щоб в Україні з'явився хороший міністр культури, необхідно обрати нового Прем'єр-міністра, який реально стурбований проблемами культури і духовності, а також Президента, який відрізняє Ахматову від Ахметова.

 

Олександр БРИГИНЕЦЬ

 



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини