MENU

Все преступления начинаются с Верховной Рады — Турчинов

554 0

В Україні злочини стають нормою життя, тому що злочинці керують країною, а переслідуються ті отримують, хто хоче їм протистояти.

Всі злочини починаються з Верховної Ради. А саме з порушення Конституції, законодавства, з порушення всіх юридичних та моральних норм. Коли відбувається не голосування, а натискання за відсутніх депутатів. В жодному парламенті світу навіть в країнах, де при владі недемократичні режими, такої проблеми не існує. Україна і в цьому питанні є унікальною державою, де щодня під час сесійних засідань демонстративно на очах у всіх відбуваються злочини. Фальшуються закони, фальшуються рішення і ми отримуємо відповідні наслідки, які відчуває кожен з українців щодня на собі.

Це питання вже обговорюється і в Європейському суді і в Парламентській асамблеї Ради Європи. На цьому питанні раз і назавжди треба поставити крапку. Почати очищення країни з повернення Верховної Ради в межі Конституції та закону. Саме цим сьогодні займається «Батьківщина» та опозиційні фракції, блокуючи злочини в парламентських стінах.

Олександр ТУРЧИНОВ

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини