MENU

Реконструкция Гостиного Двора несет реальную угрозу для жизни пассажиров метро

298 0

Увага, жителі Оболоні! Могилянці!

Захисну плиту тунелю метрополітену будуть бурити в зв’язку з реконструкцією Гостиного Двору.

До вашої уваги документ сфотографований в кабінеті виконроба підприємства «солсіф-основа» - підрядника будівельних робіт в Гостиному Дворі. Прошу звернути увагу на пункт №9 загального об’єму робіт. Прямим текстом, чисто технічною мовою, лаконічна прописана робота, виконання якої несе реальну загрозу життю пасажирів метрополітену.

Захисна плита тому і є захисною, що захищає тунель метрополітену: від надлишкового тиску, горної маси на перекриття тунелю на перекриття тунелю. Буріння отворів в захисній плиті суттєво знижує її несучу здатність, а відповідно і захисну функцію.

А що таке залишити тунель метрополітену беззахисним? Це життя десятки тисяч людей, які їздять в метро, впевнені у своїй цілковитій безпеці.

В разі нещасного випадку, як у нас вміють, переведуть стрілки і зроблять винним якогось дядька-буровика і, можливо, посадять його до в’язниці. Та кому від цього легше?

Але це не буде випадок, тому, що порушення елементарної безпеки вже заплановано.
Шановні кияни, не користуйтесь метрополітеном та не дозволяйте цього робити вашим дітям, якщо є можливість проїхати поверхнею.

Це, звичайно, теж не вихід. А в чому вихід? Вихід простий – не дозволити нуворишам творити беззаконня, навіть, якщо в них дуже багато грошей і необмежена влада. Бо це наш Київ, це столиця нашої країни і тут жити нашим дітям і онукам.

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини