MENU

В Гостином дворе между рейдерами и защитниками началась драка

571 0

Новини з Гостиного двору від пана Велеслава. Активісти після 20 хвилин пошуків знайшли незаварене вікно на першому поверсі з боку вулиці Сагайдачного і по одному прориваються всередину. Всередині бійка.

14:30. Олександр Заклецький і пан Велеслав повідомляють телефоном з Гостиного двору. Всі активісти прорвалися всередину - спочатку через незаварене вікно з боку вулиці Сагайдачного, потім поруч з цим вікном вибили двері і запустили решту.

Зараз у Гостиному дворі не менше сотні активістів і нардепи від "Свободи". Розібрали барикаду з мішків, якими були завалені центральні ворота, і відкрили ці ворота. Відтирають зараз снігом брудний одяг :)

Сутичок з приватною охороною поки нема. Приватна охорона і будівельники, побачивши велику кількість активістів, спочатку сховалися десь на другому поверсі, а зараз, кажуть, взагалі ретирувалися.

‎14:45. З Гостиного знову телефонує Велеслав. Через страшні крики вдалося розібрати, що відбувається сутичка активістів з "Беркутом" - на сходах між першим і другим поверхами. "Беркути" намагаються витіснити людей вниз.

Олена Білозерська 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини