MENU

То, что было «одесской трассой», превратилось в обломки асфальта. Спасибо Семье - блогер

518 0

  

 

Фуууухх накінець мивдома і я спокійно можу прокоментуватиостанню поїзду. «Плюси» таки виявилисьправі, що зима 2012-2013 остаточно добилаті жалюгідні куски асфальту який миназивали дорогами. «Велком ту Зімбабве»!!!

 

Все почалось з того, що до Білої Церкви9.02 ми їхали години зо 2-3. І діло не влапатому снігові який вкрив це убожиствояке називається «одеською трасою». Таксклались обставини що цією трасою миїздимо ледь не 15-20 разів на рік і вжеостанні років 12-13. Але ТАКОГО..ми ще небачили. Люди це реально культурний шок.Уявіть собі що ви заїхали в глухе селоде яма на ямі вздовж місцевої центральноїдороги. Так це воно. ... Траса остаточноздохла. Таких глибоких канав я ще небачив!

 

Плюс вони заповнені водою і важкооцінити глибину. Тому влетівши колесом- можна запросто позбутися і колеса іне дай бог здоровя. Але нашій владібайдуже звичайно - бо ми невдячний народякий вперто не бажає помічати покращення.Асфальт просто розвалився, пардон, тіжалюгідні залишки по 300-500 метрів асфальтубільше не існують. Дякувати «Сімї» тапідлабузникам - друзям донбасянинаСтоматолога і т.д. ми сповзли всередньовіччя. Що далі? Невже «камянийвік» ??

 

ПС - Навіть при Кучмі цядорога виглядала більш-менш пристойно.Але це так... вже історія..


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини