MENU

По заказу «регионалов» Пилипишин реанимирует проект «Киевляне прежде всего»

633 8

  

Щойно дізнався, що Віктор Пилипишин, на замовлення Партії регіонів, реанімує свій політичнийпроект «Кияни передусім» для участі уКиївських виборах. 


Таким чином регіоналихочуть отримати нового політичногосоюзника в новій Київраді.


Поки щоневідомо, чи буде приймати участь у ційкампанії сам Пилипишин, який остаточно«спалився» після подій на 223-му виборчомуокрузі. Є варіант, що проект буде запущеноз іншим лідером. 


Зокрема відомо, щопо партійному списку «Кияни передусім»та по мажоритарних округах будутьбалотуватися люди Олександра Ліщенка,діючого депутата Київради, більш відомогов певних колах під прізвиськом «Ліча». 

Яж переконаний, що Кияни розберуться хтоє хто і не дадуть знову себе ошукати, якце сталося колись у випадку з «ГАКом»та «молодою командою Черновецького».


Всім серцем вірю івсе зроблю для того, щоб у новій Київрадібула демократична більшість у складі «Батьківщини», «УДАРу» та «Свободи».Для опозиції Київські вибори станутьстратегічним плацдармом передпрезидентськими 2015-го.


Знаю, що визволенняКиєва від регіоналоїдів стане ще однимвагомим кроком до звільнення всієїУкраїни від Януковича та йогопоплічників.

Слава Україні! 


Києву- владу Киян!

 Юрій АНДРЕЄВ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини