MENU

За последние три дня «регионалов» начали избивать в разных областях Украины

1134 7

Так, у Житомирі правоохоронні органи розслідують факт побиття депутата міськради у ніч із 8 на 9 лютого.

За повідомленням керівника відділу громадських зв'язків УМВС України у Житомирській області Алли Ващенко, у житомирському пабі «Шульц» у ніч із 8 на 9 лютого під час конфлікту побили депутата Житомирської міськради від фракції Партії регіонів.

За словами Ващенко, повідомлення про бійку у пабі «Шульц» до Богунського райвідділу міліції УМВС України у Житомирській області надійшло десь о першій ночі 9 лютого.

«На місце події виїжджали оперативники, які припинили бійку. До травмпункта звернулася одна людина — депутат міськради, якому, за попередніми висновками медиків, були заподіяні легкі ушкодження», — сказала Ващенко.

10 лютого, близько 23:00, поблизу ресторану «Баллатон» у житловому мікрорайоні «Дружний» в селі Мізікевича Овідіопольського району Одещини невстановлені особи напали та побили помічника народного депутата України від Партії регіонів, повідомляє МВС.

У повідомленні йдеться, що потерпілий зазнав черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, повідомляє УНН.

При цьому «нападники відкрито заволоділи його майном — 300 грн., 130 дол. США, 2 мобільними телефонами, золотими каблучкою та браслетом. Розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 187 КК України», — повідомили у МВС.

Правоохоронці зазначають, що потерпілий не пов’язує цей напад зі своєю діяльністю як помічника народного депутата України та на даний час перебуває з тілесними ушкодженнями в лікарні.

Вранці 11 лютого побили депутата Берегівської міської ради Закарпатської області, голову міської організації Партії регіонів Олександра Лабойка, повідомляє прес-служба МВС у Закарпатській області.

У повідомленні прес-служби йдеться, що близько восьмої години ранку у дворі за місцем проживання Лабойка двоє невідомих у чорних спортивних шапках, завдали металевими кийками тілесних ушкоджень 54-річному депутату Берегівської міської ради, повідомляє «РБК-Україна».

Постраждалого доправили до лікарні, де лікарі діагностували у нього закриту черепно-мозкову травму, гематоми голови та передпліччя. Загрози життю немає.

Зловмисників, що вчинили напад на берегівського депутата, розшукує міліція.

 
 
 
 

Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини