MENU

Женя Тимошенко: Моя мама зібрала речі і вже о четвертій годині ранку була готова для відправки в суд на допит свідка

610 0

 

Юлія Тимошенко була готова їхати до Києва, але тюремники за нею не прийшли, - Євгенія Тимошенко.

Тюремники знову поширюють неправдиву інформацію про Юлію Тимошенко, оскільки вона була зібрана для поїздки до Києва на судове засідання і о четвертій ранку вже чекала на працівників пенітенціарної служби, однак, вони не прийшли.

Про це повідомила донька лідера опозиції Євгенія Тимошенко.

Вона розповіла хронологію вчорашніх подій.

"Учора, близько 22-ої години вечора, керівник Качанівської колонії Ігор Колпащиков та лікар Стецюра прийшли до моєї мами та повідомили їй, що 15 лютого о п’ятій годині ранку її етапуватимуть до Києва на судове засідання і щоб вона збирала речі з розрахунку на один день. Ні про які підписи не йшлося. Моя мама ніяких документів не підписувала. Її просто поставили перед фактом і повідомили час етапування", - зазначила Євгенія.

"Моя мама зібрала речі і вже о четвертій годині ранку була готова для відправки в суд на допит свідка, однак, за нею ніхто не прийшов", - розповіла донька лідера опозиції.

Євгенія Тимошенко обурена також тим, що її маму ніхто не поінформував про те, що доставка до суду скасована.

"З яких причин це сталося, чому її навіть не поінформували про скасування поїздки, хоча вона вже була зібрана, невідомо", - наголосила донька Юлії Тимошенко.

Вона нагадала, що вчора лідер опозиції написала заяви з вимогою не позбавляти її права на захист та бути присутньою на судовому засіданні, де допитуватимуть свідка Зайцева у рамках справи Щербаня.

 

 

Марина Сорока

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини