MENU

Люди, которые якобы охраняют Гостиный двор, не имеют на это полномочий - Бригинец

228 0

Люди, які охороняють Гостинний двір від активістів, не мають документів, які б дозволяли їм здійснювати відповідну діяльність. На бейджах, що прикріплені до їхнього одягу немає фото та імен, що є порушенням закону. На наше прохання показати нам посвідчення, які б засвідчили їхні повноваження, начальник караулу відповів, що він стажер і посвідчення немає. Присутня міліція відмовилася перевірити документи охоронців.


Я зателефонував на «102» зі скаргою на те, що невідомі, які вдають із себе охорону Гостинного двору, не пускають незалежного експерта перевірити приміщення історичної будівлі , де сталася пожежа. 


Зрештою, я таки зміг провести експерта через інший вхід до одного з приміщень, де зайнявся вогонь. А охоронники після виклику «102» несподівано перестали чинити перешкоди. Міліція зараз збирає покази і , сподіваюся, охоронна фірма «Спарта» (якщо це вона), буде покарана за порушення закону. Також сподіваюся, що експерт, який, до речі, розслідував серед іншого і вибухи в Дніпропетровську встановить справжню причину пожежі.

 

Олександр Бригинець


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини