MENU

Власть Януковича вместо зарплаты учителям выделяет деньги на ремонт иномарок — Бондаренко

344 2

Нинішня влада дійшла вершини цинізму у витрачанні бюджетних коштів: у Києві вперше за багато років вчителі отримали 10% доплати (замість традиційних 20%), а по всій Україні невиплати доходять до 60 мільярдів на рік. І це тільки вчителі (не кажучи про решту).

Зате на ремонт іномарок одного тільки вищого господарського суду виділено 562 тисячі грн. Якщо ж сумувати усі автопарки наших судів – вийде цілий окремий бюджет великого міста, або ж з’явиться можливість виконати закон «Про освіту» і віддати борги учителям.

Щодо судів, то в такому вигляді вони зовсім не потрібні: ні з автопарками, ні без них. Я б розбив їх на дві категорії: суди-тоталізатори – рішення приймають на користь того, хто дав більшого хабара; «режимні суди» - виконують політичні замовлення, рішення їх приймаються заздалегідь на Банковій. Такі суди можна сміливо переводити на самоутримання. А зекономлені кошти витратити приміром на ремонт доріг по Україні. Бо громадяни щодня убивають там свої автомобілі, а ті, що їдуть у маршрутках – не можуть втриматися на ногах, коли транспорт підкидає на глибоких вибоїнах. От тільки біда, що компенсації громадянам платити нікому.

 

 

Володимир БОНДАРЕНКО

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини