MENU

Королевская развела рейдерство в своем ведомстве

663 0

Рейдерське захоплення дійшло до органів державної влади. Ніяк не можу зрозуміти, що відбувається в державних структурах, зокрема, тих, які підпадають під вплив міністра соціальної політики Наталії Королевської. 

 

Відтак, Державною службою зайнятості України фактично керує людина, котра не мала і не має жодного стосунку до цієї структури. На призначення Руслана Ігнатьєва, який всівся у кабінет керівника Державної служби зайнятості - жодного офіційного наказу. Однак, це не заважає йому незаконно віддавати вказівки по Службі, не підписуючи при цьому жодного документа. Кабінет директора, в якому перебуває, Ігнатьєв, обладнав рамками-металошукачами.

 

У 2010 році Руслан Ігнатьєв, обіймав посаду генерального директора державного підприємства «Укрвуглеторфреструктуризація». Як писали ЗМІ, прославився вимогами підписувати документи, які мали для нього певний інтерес. Схоже, цю практику Ігнатьєв вирішив впровадити і в Державній службі зайнятості.

 

Зважаючи, що, на виборах до Верховної Ради, Руслан Ігнатьєв балотувався від партії Королевської «Україна-Вперед!» під №14, чи не є це платою Наталії Юріївни за «щедрість» своїх висуванців під час виборчої кампанії?

 

Михайло Хміль


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини