MENU

«Захарченко, ты не министр! Захарченка в отставку!» - Тищенко

1443 5

Захарченка у відставку! УВАГА!!! Тільки що на засіданні уряду міністр МВС Захарченко прокоментував події у Гостиному Дворі, мовляв нікому неможна БИТИ міліцію... а будівельники тіпа ремонтують згорівший дах... Виникає запитання: а коли безпідставно, по-злочинному тебе гамселять спецпризначенці Беркуту тільки за те що ти стоїш/знаходишся поруч певних подій??! 


Коли з тебе ЗРИВАЮТЬ редакційне посвідчення журналіста і при цьому б"ють в обличчя та заламують руки і тягнуть в АвтоЗак!!! То це ЗАКОННО!? 


Коли Народний депутат України маючи на те законне право - ВИМАГАЄ припинити міліційське свавілля, а йому ВИБИВАЮТЬ з рук його посвідчення нардепа і також при цьому Б"ЮТЬ в обличчя!!!? То на це є право у міліції??! Г*ндон ти міністр! Використаний такий штопаний г*ндон!!! Коли твої шавки прикриваються формою працівника міліції вимагають поваги та дотримуватись закону, хочеться просто дістати з кишені... отакееенний... «Основний Закон» і бити просто по *балу втовкмачуючи свої закріплені ПРАВА Громадянина!

 

Сергій ТИЩЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини