MENU

Сергей Власенко перестал быть адвокатом. Спасибо ПР

1010 2

Это постановление, которым меня допускали в газовое дело ЮВ. Не как адвоката, а как «народного депутата Украины - иного специалиста в области права» (была такая категория лиц-защитников в уголовном процессе в соответствии со ст. 44 «старого» УПК (1960-го года)). В таком же статусе меня допускали во все остальные уголовные дела ЮВ. Как и Андрея Кожемякина и Сергея Саса, тоже народных депутатов Украины, которые не имели свидетельств о праве на занятие адвокатской деятельностью. При этом, «беспредельные ребята из АП» (Портнов, Пилипенко и др.), руками нардепа МЫСЫКА (ПР), рассказывают о том, что я якобы осуществляю адвокатскую деятельность только потому, что у меня есть адвокатское свидетельство. Кожемякин и Сас, делая то же самое не осуществляют, а я осуществляю.

 

Чтобы снять все политические инсинуации, сегодня вынужден был вообще отказаться от свидетельства. Конечно жаль, ведь я очень люблю свою профессию, но это был вынужденный шаг. Это никак не отразится на моем статусе защитника ЮВ и еще раз подтвердит мою правоту: начиная с марта 2008 года, я не занимался адвокатской деятельностью. При этом направил в Совет адвокатов заявление следующего содержания:

 

 Рада адвокатів Львівської області

                                                                                79008, м. Львів, вул. Винниченка буд. 6

 

                                                                               Рада адвокатів м. Києва

 04050, Україна, м. Київ, вул. Білоруська, 30     

                                                   

 Копії:                                                                    Рада адвокатів України 

                                                                              01021, м. Київ,Кловський узвіз, 7, Літ. А, офіс 6

                                                                              Голові Верховної Ради України

                                                                              Рибаку В.В.

                                                                               01008, м. Київ, вул. Грушевського, 5

 

Голові Комітету з питань Регламенту, депутатської етики та забезпечення діяльності Верховної Ради України

 

Макеєнку В.В.

01008, м. Київ, вул. Грушевського, 5

 

 

Мною, Власенком Сергієм Володимировичем,  на підставі рішення Львівської обласної КДКА № 6 від 23.10. 1997 року було отримано свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю № 704.

 

Починаючи з березня 2008 року, в звязку із призначенням мене на державну службу, а в подальшому в звязку із прийняттям присяги народного депутата України VI-го, а потім  VII-го скликань, я припинив здійснення адвокатської діяльності.

 

При цьому я, народний депутат України Власенко Сергій Володимирович, є захисником екс-прем’єр-міністра України, лідера української опозиції, єдиного кандидата на посаду Президента України від об”єднанної опозиції Юлії Тимошенко у низці кримінальних справ, сфальсифікованих діючою владою.

 

Абсолютно у всіх кримінальних справах я був допущений у якості захисника Тимошенко Ю.В., НЕ ЯК АДВОКАТ, а як НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ - інший фахівець у галузі права, який має право на надання правової допомоги та діє на підтаві довіреності юридичної особи- політичної партії ВО «Батьківщина».

 

Зазначаю що останнім часом, розпочались нічим не підкріплені політичні спекуляції щодо того, що сам факт наявності у мене свідоцтва про право на заняття адвокатською діяльністю  може свідчити про ніби-то суміщення мною видів діяльності, суміщення яких заборонено як Законом України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність», так і Законом України «Про статус народного депутата України».

 

Це робиться з єдиною метою, позбавити мене статусу народного депутата України та відсторонити від захисту Юлії Тимошенко внаслідок сфальшованих проти мене кримінальних справ.

 

Вчергове зазначаю, під час здійснення діяльності в якості народного депутата України (починаючи з 3 червня 2008 року-дата прийняття мною присяги народного депутата України), мною НЕ здійснювалась будь-яка діяльність, яка є несумісною із діяльністю народного депутата України. В тому числі починаючи з березня 2008 року, я не здійснював і адвокатської діяльності.

 

Проте, з метою уникнення будь-яких політичних спекуляцій та інсинуацій з цього приводу, у відповідності до пп.1 частини 1 ст. 32 Закону України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність» №5076-VI від 05.07.2012 року подаю цю заяву про ПРИПИНЕННЯ права на заняття адвокатською діяльністю та прошу НЕГАЙНО внести відповідний запис до Єдиного реєстру адвокатів України та анулювати моє свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю.

 

Відповідно до вимог пп. 1 частини 3 статті 32 Закону України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність» №5076-VI від 05.07.2012 року право на заняття адвокатською діяльністю припиняється З ДНЯ ПОДАННЯ раді адвокатів регіону за адресою робочого місця адвоката відповідної заяви.

 

Згідно із пп.1 частини 3 статті 32 Закону України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність» така заява подається до Ради адвокатів регіону  за адресою робочого місця адвоката.

 

Я отримав свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю у Львівській КДКА(свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю № 704 видане на підставі рішення Львівської обласної КДКА № 6 від 23.10. 1997 року), при цьому моє фактичне останнє місце здійснення адвокатської діяльності (у березні 2008 року) було в юридичній фірмі «Магістр та партнери» в м.Київ, то скеровую зазначену заяву в раду адвокатів Львівської області та в раду адвокатів м.Києва.

 

Хочу ще раз зазначити, що це вимушений крок, з метою уникнення будь-яких політичних спекуляцій, при цьому, хочу висловити подяку всім колегам-адвокатам за підтримку та розуміння.

 

З повагою,

народний депутат України                                                                                                                                                                                                                                         С.В. Власенко

 

Сергей ВЛАСЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини