MENU

Чтобы получить деньги МВФ, нужно перестать врать о банкротстве «Нафтогаза»

248 0

Прочитав оцю новину на ЕП, і просто заради сміху сунувся в коменти. Вони смалили напалмом. І про масонів, які хочуть удавити молоду конкурентну економіку (тричі ха-ха, у нині правлячій партії штук 20 масонів, членів Ордена Святого Станіслава, здається), і про те, що задача МВФ - знищити Україну. І взагалі, яка собача справа того МВФ до українських цін.

Хлопці, все дуже просто. Уявіть собі, що ви бухгалтер. І до вас прийшли прохачі з якоїсь Убундії. Вони плачуть, що у них газова галузь збиткова, що Нафтогаз їх збитковий, що у них мільярдні борги по кабальним контрактам якоїсь маніячки-убивці, яка зараз сидить в тюрмі, але її договір розірвати неможливо, бо вона з тюрми міцною хваткою тримає за горло українську економіку. І оці прохачі просять у вас бабла. Перше, що скаже такий бухгалтер: якщо ви такі збиткові, то піднімайте ціни і хоча б вийдіть на нульовий баланс. Який сенс нам давати гроші потенційному банкроту? А раптом ви гроші візьмете, а завтра ваш Нафтогаз збанкрутує, і ви все спишете. Нє, хлопці, або показуйте хоча б нульовий баланс, або йдіть деїнде гроші просити.

От вам і вся логіка МВФ. У нашого уряду є наступні виходи:


а) продовжувати нити про кабальні контракти і збитковість галузі, і від вимоги підвищення цін вони нікуди не втечуть;


б) розказати всю правду, і про те, що Нафтогаз насправді прибутковий, і що мільярдні борги виникли через те, що один спритний гендляр помідорами возив газ повз Нафтогаз;
в) просто перестати красти.

І все, проблема МВФ буде вирішена.

 

Незважаючи на заяву Януковича, МВФ вимагає підвищення тарифів на газ

 

Вячеслав ІЛЬЧЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини