MENU

Захарченко позориться розслідуванням вбивства судді Трофимова - Москаль

608 0

Вчора побачив по телебаченню, що міліція затримала якихось наркоманів, які нібито розплачувалися монетами з колекції судді Трофимова. По-перше, на монетах що, написано, що вони з колекції судді? По-друге, зазвичай наркомани чимшвидше скидують усе вкрадене, щоб на виручені гроші купити дозу. По-третє, з власного досвіду знаю, що наркомани здатні хіба що на банальний гоп-стоп в темному кутку, але ажніяк – на таке зухвале вбивство. До речі, за моєю інформацією, зараз по Україні трясуть усіх нумізматів і колекціонерів, так що подібних «качок» по ТВ буде ще багато.

А загалом це мені нагадало «наркоманській слід» в не менш резонансному вбивстві - Георгія Гонгадзе. Пам’ятаєте як міністр Смирнов розказував, що вбивство «розкрито»? Що нібито 2 наркоманів запропонували підвезти журналіста, бо шукали наркотики. Не знайшовши, спробували його пограбувати, але він чинив опір, і його вбили. Потім їх теж хтось вчасно вбив, міліція оперативно знайшла трупи і при ексгумації виявила схему (!), на якій було вказано місце поховання Гонгадзе. Найголовніше, за словами Смирнова, що вбивці вбивць Гонгадзе були затримані і «сидять у належних місцях»! 

Зараз, як бачимо, знову наркомани винуваті. То може міліції варто знайти тих вбивць наркоманів, про яких говорив Смирнов, і спитати в них, чи не знайомі вони з цими - які розплачуються за наркоту колекційними монетами? Йтак вже і до екстрасенсів, і до ворожок, і до кримінальних авторитетів зверталися по допомогу - одною ганьбою більше, одною менше - яка вже різниця? Гулять так гулять!

 

 

 

Hennadii MOSKAL


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини