MENU

«Постная ..... какая-то вышла» - депутат о пресс-конференции Януковича

514 0

В принципі, коментуваати особливо нема нічого. Можна було б навести цитату від харківського Адольфича «постная ..... какая-то вышла» і поставити крапку, але все ж пару слів скажу. І лише тому, що ніколи не коментував газову тему! І тут хочеться навести слова вже іншого класика: врешті-решт «досіть скігліти»!!!

Почекайте, Вікторе Федоровичу, а хіба не Ви обіцяли у 2009 році балотуючись на посаду Президента укласти із своїми російськими друзями нові газові угоди? Хіба не їздили тоді Ви і Ваші «проповідники» по всій країні і не розповідали, що Ви єдиний кандидат якого сприймає Росія і який зможе дати Україні газ по 150$? Тільки для цього потрібно обрати Вас Президентом.

Обрали, минуло три роки. Де ж нова газова угода? Де газ по 150$? Обманули?

Але це ж не все. Говорите: суди встановили, що Тимошенко щось там підробила. Чому ж Угоди діють? Чому не розірвані? Де звернення в міжнародні суди? 


Саме тому, насмілюся стверджувати: втрати, що несе Україна від газових контрактів (6 млрд. $ за Вашими ж словами + 7 млрд. за недобор) є наслідком невиконання Президентом своїх передвиборчих обіцянок. А також наслідком діяльності (бездіяльності) вищих посадових осіб держави протягом останніх трьох років.


А питаннєчко в наступному: чи не буде спокуси для нової влади через пару років знайти статтю в «оновленому» КПК щоби довести в українських «самих справедливих» судах, що діяльність (бездіяльність) нинішніх керівників держави призвела до багатомільярдних збитків та спричинила розкрадання державних коштів в особливо великих розмірах?

 

Павло РОЗЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини