MENU

Янукович лишает Власенко мандата, чтобы сорвать ассоциацию с ЕС — блогер

1025 0

Головне: навіщо? Навіщо Януку позбавляти Власенка деп. мандату? Я думаю, головна причина - тАк зірвати асоціацію з ЄС, щоб винною залишилась опозиція. Тобто спровокувати опозицію.

Адже, якщо Власенка таки позбавлять мандату, в опозиції не буде іншого виходу, як заблокувати ВР. Заблокована ВР дасть змогу бандюгам звинуватити опозицію в невиконанні 11 умов, які Україна ЗОБОВ'ЯЗАНА ВИКОНАТИ ДО ТРАВНЯ - на протязі 2-х місяців.

Тобто все те, про що я міркував ось тут: Янукович і Євросоюз

Що робити опозиції, якщо ці покидьки таки позбавлять Власенка мандату. В мене два сценарія:

1) Жертвувати Власенком.

Я вважаю, що з 11 вимог ЄС, які Україна зобов'язана виконати за 2 місяці, Янукович не виконає і третину. Так чи інак ніякої асоціації не буде. Значить треба щоб провал асоціації в свідомості наших неосвічених, наївних, політично малограмотних громадян був на совісті Януковича.

Трибуну не блокувати. Дати змогу ці 2 міс регіонам чудити, все що заманеться. Щоб останньому бидлу було очевидно: невиконання умов для асоціації - вина ЯНуковича і ПР.

Мінуси:

- ПР можуть придумати ще якесь пояснення, чому не підписали асоціацію, в яке повірить насєлєніє.

- створиться небезпечний прецедент, який фактично фіксуватиме ліквідацію держави і залишків законності. Далі або революція або Білорусь 2.

2) а) блокувати трибуну,

б) добитись перевиборів,

в) задіяти всі медіаресурси, дійти від хати до хати, щоб останньому бидлу цієї країни пояснити, чому опозиція блокує трибуну, чому вимагає перевиборів, чому Янук позбавив Власенка мандату, чому він і не збирався вступати в асоціацію з ЄС, і найголовніше: ЧОМУ ВСЕ ЦЕ БЕЗПОСЕРЕДНЬО СТОСУЄТЬСЯ КОЖНОГО «МАЛЕНЬКОГО» УКРАЇНЦЯ.

г) піднімати народ до масових акцій протесту. І цього разу не заради збереження декількох своїх вонючих мандатів, як це було в понеділок 5 листопада під ЦВК, а заради всього того, заради чого українці піднялись 9 років назад. Тобто заради того, що стосується кожного українця: Закон один для всіх, повернення вкрадкенної в українців власності, мала кількість і низькі відсотки податків, подолання корупції починаючи з президента, депутатів і верховних суддів, висока з.п і пенсії і тд. і т.п.

 

ukrcentr

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини