MENU

Сегодняшняя евроинтеграция в Украине больше похожа на евроинтоксикацию - Турчинов

855 0

Ще не охололи мікрофони від проникливих заяв про стратегічне прагнення України до євроінтеграції та бажання відповідати європейським стандартам, як маховик репресій закрутився у прискореному режимі.

Сьогоднішня євроінтеграція в Україні більше схожа на євроінтоксикацію. Коли замість виконання взятих на себе зобов'язань, влада йде на нові провокації та брудним потоком змиває будь-які надії на демократизацію режиму.

 На цей раз Банковій видалось недостатнім тримати Тимошенко за ґратами та обливати її брудом, фальсифікуючи проти неї абсурдні справи. Вони вирішили ще й повністю заблокувати можливість її захисту. З цією метою направлено удар по координатору її захисту - Сергію Власенку.

Вночі було сфальшоване рішення Регламентного комітету, щодо позбавлення депутатського мандату Власенка. Вдень Рибак підписав позов до суду. А вже сьогодні відбулась спроба в закритому режимі розглянути справу судом та позбавити Сергія депутатських повноважень. І все це без будь-яких юридичних підстав, без будь-якої законодавчої аргументації, крім єдиного аргументу  у вигляді наказу Адміністрації президента.

Думаю, що спостерігаючи за ситуацією, яка відбувається в країні, європейські лідери можуть лише пожалкувати часу та сил, які втратили назавжди в безкінечних переговорах із Януковичем. Шкода їм, мабуть, і своїх не зрозумілих адресатом слів, пущених на вітер.

 Отакі сьогодні українські реалії, отака «режимна» євроінтеграція.

Олександр ТУРЧИНОВ

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини