MENU

Третья мировая война уже идет

558 0

Третя світова війна.


Вона вже йде. На семи енергетичних рівнях. Локальні військові конфлікти - це лише відволікаючі маневри на величезному полі світової битви. В одній із популярних суспільно-філософських концепцій наводиться шість рівнів війни. Але свідомо чи несвідомо там замовчується сьомий рівень, війна на якому йде в сферах недоступних для інструментів та категорій розуму. Можливо генії, провидці та божевільні здатні побачити фрагменти цієї останньої, для нашої цивілізації, борні Добра та Зла.


Щоби хоча зрозуміти про що йдеться, потрібно згадати попередні рівні:


1) Фізичний. У наш час він вельми досконалий. Всього кілька віків пройшло від відчайдушного козарлюги з шаблюкою в руках до тихого «ботаніка» з біологічною зброєю в колбі. Звичайно є ще браві льотчики, танкісти, ракетники та інші більше-менше сучасні представники цієї древньої професії, чи то мистецтва — вбивати.


2) Генетичний. Те що в людських руках може бути благом - може одночасно стати злом. Як Ви думаєте - медицина зацікавлена в здорових людях, чи навпаки? Де грань між чаркою для здоров'я та літрою для забуття? (Кому потрібна менша доза - або хворий, або слабак, або вже зі зміненим генним кодом). А напис на дитячому харчуванні «Без ГМО» - це правда? А рак від фаст-фудівських чіків-маків - це міф?..


Простіше - на цьому рівні «регулюють» чисельність населення за допомогою медицини, наркотиків та продуктів харчування. Причому ці три складові не просто взаємопов'язані, а ще й взаємопроникні. Скажімо нездорова їжа це наркотик який вбиває повільніше героїну але часто швидше тютюну та алкоголю. Рекламний слоган: Наш гамбургер замінить Вам 300 грам та пачку «Мальборо» в придачу!


3) Фінансовий. Будемо щирі. Всі світові релігії засуджували лихварство але воно перемогло. Система банківського кредитування з узаконеною «десятиною» резервування - це неконтрольована емісія грошей до моменту повного знищення економіки ... або її 100% централізації в «одних» руках. Саме задля цієї концентрації (що там класик говорив про політику як концентровану економіку?) і, щоби уникнути передчасного розвалу економіки, в ХХ столітті фінансували першу та другу світові війни, жовтневий переворот в Росії, війни у В'єтнамі та Афганістані і т.д. і т.п. Боротьба за ринки збуту та ресурси - це не вся правда.


4) Ідеологічний. Релігія це та ж ідеологія. Згадаємо українські «полюси». На одному - московський патріархат і русскій мір, а на іншому - євроінтеграція та Ватікан. Між ними й розхитується маятник, примітивної у своїй хитрості, української політики. Ідеологія це й такі улюблені політиками міфи як - демократія, лібералізм, соціалізм, комунізм та інші міазми. Для успішних маніпуляцій обдуреними «широкими масами» і йде постійна війна на цьому фронті. Шахідки з вибухівкою на тілі чи брейвіки з автоматами - це лише окремі елементи матеріальної реалізації цього рівня.


5) Історичний. Це ідеологія імперій. Банально повторювати що без усвідомлення своєї історії неможливо побудувати своє майбутнє, але це так. Найближчий нам, та найболючіший, приклад цього рівня війни - це крадіжка Московською імперією української (руської) історії. Але на цьому рівні не лише ідеологія. Саме трактування історичних процесів, спотворення суті речей, приховування та маніпуляція фактами, причинами та наслідками подій, знищення та фальшування документів та історичних пам'яток - ось основний арсенал зброї цього рівня.


6) Світоглядний. Питання моралі, честі, совісті, гідності, а головне любові до життя та людей - це предмет атаки дегенератів. Це війна філософських доктрин та трактувань вчень Великих Учителів та Пророків. Це концепції світобачення. З однієї сторони - як Божого Задуму, з іншого - як Хаосу.


Прихильник якої концепції вибере рабство й неволю, а якої героїчну смерть, як перехід на іншу стадію Життя?


7) Духовний. Мабуть це те що прийнято вважати Добром і Злом, Богом та Сатаною. Дуальності породжені розумом не в стані описати цей рівень...


Але приходить час коли кожен робить свій вибір - на якій він стороні.


Мабуть є «затишні» періоди історії коли можна прожити дане життя фізичного тіла у постійних ваганнях та хитаннях, а є ситуації коли цей вибір доводиться робити раптово. 


Так виглядає що ми живемо в такий час, що вибір доведеться робити нам усім. На то вона і є, третя й остання світова...


Юрій

Люстрація


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини