MENU

Только оккупационной власти свойственно такое отношение к истории и языку - Турчинов

1039 0

Первый заместитель председателя ВО «Батьківщина» Александр Турчинов написал на своей странице в сети Facebook:

«Друзі, сьогодні Міжнародний день рідної мови! Не можу погодитись з прямолінійно-спрощеною формулою Гегеля, що «Буття визначає свідомість».

Тому що буття формуємо ми самі своїми діями, думками та словами. Саме наша свідомість формує наше буття, а буття, в свою чергу, впливає на свідомість. І чим більше ми говоритимемо рідною мовою, чим менше будемо придушувати в собі на догоду криміналу, який дірвався до влади, національну гідність та свідомість, тим міцнішою ставатиме наша країна, тим щасливішими та впевненішими ставатимемо ми та наші родини.

Чинна влада хоче увійти в історію не лише найбільш масштабною корупцією та політичними репресіями, але і спробою цькування та спотворення самої української історії та приниження рідної мови, вивчення яких навіть в школі намагаються обмежити.

Тільки окупаційній владі притаманне таке відношення до історії та мови держави, де вони перебувають. Тому справжнє свято рідної мови відбудеться тоді, коли вони перестануть використовувати її для брехні та погроз, коли вони залишаться лише невеличкою брудною плямою на тлі великої історії України».

UAINFO

 

ТУРЧИНОВ АЛЕКСАНДР ВАЛЕНТИНОВИЧ. ДОСЬЕ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини