MENU

Сегодня Янукович официально установил диктатуру мафии — Зорян Шкиряк

2579 8

Янукович - політичний збочинець і хронічний гвалтівник Конституції Украіни! Його особистим рішенням, яке виніс ВАСУ щодо позбавлення депутатського мандату Сергія Власенка, остаточно знищено парламентаризм в Україні! Поставлено крапку. В Україні офіційно встановлено диктатуру кримінальної мафії. 


Панове «регіонали» (зокрема мажоритарники), схаменіться, кому ви служите? Януковичу, «сім'і»?... Але ж ви давали присягу народу Украіни... Сором. Як перелякані, продажні щурі ховаєтесь, боячись навіть своєі тіні. Невже не зрозуміло, що вердикт ВАСУ - це вирок не тільки Власенку, це вирок Україні і кожному з вас. Ще трохи і «стоматологи» перемолотять, пережеруть усіх, і ви не виключення. 


Ну, а щодо іншого, зрозуміло, що зупинити цю окупаційну орду, на чолі з узурпатором, зможе тільки вулиця. Тільки люди, щирі патріоти, яким не байдужа доля краіни припинять це жахливе свавілля. Тут закони не діють, поняття честі і сумління відсутні, а домовленності з «регіоналами» не працюють, це дармова трата часу. 


Наразі, багато залежить від консолідаціі та спільних дій усіх опозиційних сил. Потрібно йти в народ, закликати, пояснювати. Інших варіантів звалити правлячий режим зараз нема. Поки люди масово не вийдуть, буде правити «паханат». 


Отже, сподіваємося на прозріння українців.

 

Зорян ШКІРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини