MENU

«Я верю в новое возрождение Украины», - Юлия Тимошенко

635 3

Привітання Сергію Власенку з Днем народження


Війна Януковича проти країни набирає потужності. Усі інакодумці, усі волелюбні та незалежні від його клану люди мусять бути дискредитовані, зачищені, а краще – ув`язнені.

В цій війні проти України не існує Конституції, законів, або хоча б крихти моралі, совісті та гуманності. На боці Януковича у війні проти України силові структури, суди, всі органи влади. Вони всі не на боці закону, вони всі на стороні жорсткого терору.

Просто страшно від того, що зробили з Сергієм Власенком. І не тому, що розтоптали закон та Конституцію, бо вони вже давно нічого не означають в нашій країні, не тому, що судді остаточно перейшли на сторону беззаконня, оскільки вони вже давно там, а тому, що такі кричущі випадки нехтування законом та справедливістю стають нормою життя для нашого зґвалтованого суспільства і майже ніхто вже не реагує та по-справжньому не повстає проти цього.

Кон’юнктура стала головним законом в Україні, а страх – повітрям, яким дихає кожен. Країна покірно бреде за грати, сором`язливо опустивши очі і немає кому її зупинити від такого трагічного падіння.

Дорогий Сергію!

У тебе сьогодні День народження. Не дуже веселий...

Власне, вони так і планували організувати твій День народження, щоб ти, як людина, яка не підпорядковується їхньому хамському диктату, сприйняла покарання від власників країни за вільнодумство та протидію.

Сумно, що саме в таку ситуацію потрапив і ти, і наша молода незалежна країна. Я знаю, що ти сильна та самодостатня людина і зможеш впоратися з емоціями, протидіяти агресії. Хочу тобі побажати лише одного – щоб ми усі добилися гучного падіння неодиктатури в Україні та публічно поховали її разом з її очільниками.

Я вірю в нове відродження України, і тобі, в цей складний час, бажаю такої самої сильної віри...

Я знаю, що ти і далі будеш захищати Україну.

З Днем народження, Сергію!

Будь сильним!

Дякую тобі!

Юлія Тимошенко

 

Юлія ТИМОШЕНКО

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини