MENU

Горстка свихнутых на сексуальных извращениях и феминизме людей навязывают правила всей здоровой стране - Мирошниченко

334 2

Схиблена на сексуальних збоченнях та фемінізмові жменька людей в Україні намагається нав"язати свої правила гри всій здоровій країні. Природно, що ми, українські націоналісти, виступаємо проти цього і намагатимемось у будь-який спосіб відстоювати традиційні сімейні цінності та загальноприйняті норми суспільної моралі в нашому вже давно геть неморальному світі.

 

 

Напередодні проведення чергового маршу на підтримку гомодиктатури я звернувся до київського сатрапа Януковича Попова, як єдиного, хоч і не легітимного, розпорядника владних повноважень у столиці, з вимогою заборонити проведення подібних заходів. Попов мене не почув, тим самим виявивши свою прихильність до ЛГБТ спільноти. Зате почули прихильники європейської гендерної політики. Одна з них мені написала на фейсбук цілу петицію, на яку я дав грунтовну відповідь. Хочу поділитися цією писаниною з вами, аби наша позиція щодо пропаганди збочень була так само зрозуміла, як і думки протилежної сторони про інститут сім"ї та їхнє ставлення до нормальної жінки.

Пише мені така собі Ulia Maleh

Доброго дня, Ігоре! Прочитала статтю на УП. Як депутат проєвропейської партії може робити такі заяви? Ви знаєте що за вашу партію голосувало багато геїв? Якщо ви будете вести таку агресивну політику проти геїв, вони на наступних виборах/перевиборах не віддадуть вам свої голоси і ви отримаєте менше мандатів? Вчора спілкувалась зі знайомим ґеєм, який голосував за вашу партію, він хоче домогтися від Олега Тягнибока, щоб вас виключили з партії. Він сплачує податки, в тому числі і на ваше депутатське утримання і він хоче, щоб партія, за яку він голосував, відстоювала його інтереси. Також хоче підключити європейських парламентарів, щоб вам особисто заборонили в'їзд до країн ЕС, там де свобода вибору закладена в конституцію і дотримується не тільки кожним парламентарем, а й кожною людиною в суспільстві.Ваші дії спричинять виїзд з країни геїв, які працездатні, заробляють більше за будь-якого середньо статичного українця, не йдуть в декретну відпустку майже на 4 роки, працюють на 5 років довше жінок і сплачують протягом усього життя податки. Тобто з вашої логіки треба боротися з платником податків тільки тому, що він має сексуальні контакти не з тим, ким би хотілось вам? Я в шоці з вашої логіки. Ніколи не любила вашу партію за агресію до різних людей. Тепер переконана, що на наступних виборах буду знову голосувати за УДАР або за БЮТ, але вже на 100% впевнена, що не підтримаю Свободу, до складу якої входять депутати з агресивними діями. Тому що нема ніякої різниці між кривавими комуністами і свободівцями. І ті і інші хочуть крові і не збираються підтримувати європейські демократичні цінності (

Ну, а це вже я не змовчав:

Доброго дня вам, пані Уляно (?). З великим інтересом перечитав вашого листа до мене. Він викликав неабияке здивування. По-перше тому, що в ньому стверджується, ніби геїв в Україні багато. Сподіваюся, таких збоченців у нас не більше статистичної похибки. Друге, що мене серйозно потішило, – ваш друг-гей, який голосував за Свободу. Або він не знайомий з нашою програмою і принциповістю у відстоюванні традиційних СІМЕЙНИХ цінностей та забороною пропаганди збочень, або він усвідомлює власні психологічні чи фізіологічні проблеми і прагне вилікуватися. В цьому ми йому готові допомагати, бо маємо нормальну орієнтацію і не сприймаємо нав"язування гендерної політики з Європи. Остання, між іншим, максимально сприяє вилюдненню націй та всього світу, бо захищаючи права сексуальних меншин вона руйнує інститут традиційної сім"ї та поширює збочення на здорову частину суспільства.

В Україні цього не буде. Ми, українські чоловіки, дуже любимо наших жінок і зробимо все, аби в нашій державі гетеросексуальна сім"я лишилася найвищою цінністю та єдиною уніфікованою нормою. Стосовно санкцій, які ви та ваш збочений друг мають ініціювати у світі по відношенню до мене. Чи не здається вам абсурдним явище цькування нормальної людини, яка прагне захистити свою родину, дитину, країну від нав"язування хибних стереотипів про нормальність щодо геїв, лесбійок, бісексуалів та інших збоченців? Там, де починаються їхні права, я втрачаю власні на захист своєї родини від негативного впливу інформації про те, що в світі виявляється будь-яка форма збоченості є нормою і я маю її не лише поважати, але й визнавати та всіляко сприяти її проявам.

Зрештою, я шокований вашою ненавистю до жінок, їхньою Богом даною здатністю народжувати дітей та цілком законним правом на декретну відпустку. За вашими словами, всі жінки, що перебувають у відпустці по догляду за дітьми, є суттєвою проблемою для економіки і ми маємо вирішувати такі проблеми шляхом залучення на роботу представників нетрадиційної сексуальної орієнтації, які природою й Богом позбавлені не лише репродуктивного щастя, але й до певної міри розуму та здорового глузду.

 



Насамкінець хочу потішитися з того, що в Україні сьогодні ще надзвичайно здорове суспільство, яке має міцний імунітет від впливів європейської гендерної політики та пропаганди збочень під прикриттям захисту прав ЛГБТ спільноти. Надзвичайно співчуваю людям, які мають фізіологічні чи психологічні проблеми і відносять себе до сексуальних меншин. Якщо вони мають бажання лікуватися й змінюватися, гадаю, держава має сприяти їм у такій реабілітації. Якщо ж такого бажання люди, що відносять себе до ЛГБТ чи інших неунормованих суспільною мораллю, природою та Богом груп і категорій не мають, то у їхнє право утаємничених взаємин, що не розповсюджуються на здорову частину суспільства ніхто втручатися не збирається. Обирати з ким і як жити має право кожен сам, але нав"язувати свою позицію здоровому суспільству – зась! Моє завдання лише захистити світ від пропаганди і будь-яких інших надмірних проявів тих явищ, які загрожують розвитку людства.

 

Ігор Мірошниченко


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини