MENU

Турчинов призывает Кличко определиться с Киевом

402 0

Депутат Верховної Ради Олександр Турчинов (фракція «Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина») впевнений, що депутати від його фракції відмовляться від балотування на пост мера Києва у випадку визначення єдиного кандидата від опозиційних політичних сил. Про це він сказав в інтерв'ю журналу «Фокус». «Кожний член нашої команди може висувати свою кандидатуру, розміщаючи білборди - не бачу в цьому ніяких проблем.

Але коли опозиція визначиться з єдиним кандидатом, вважаю, що всі повинні підкоритися партійній дисципліні (відмовити від балотування в мери Києва)», - сказав він, коментуючи появу в Києві білбордів депутатів від «Батьківщини», зокрема, Миколи Катеринчука. Він також виразив упевненість, що ці депутати все-таки відмовляться від особистих амбіцій на користь спільних політичних інтересів опозиції.

Крім того, Турчинов ще раз закликав голову фракції «Український демократичний альянс за реформи (УДАР) Віталія Кличка визначитися до кінця тижня зі своєю участю або неучастю у виборах мера Києва. Як повідомляло агентство, «Батьківщина» має намір підтримати кандидатуру Кличка на пост мера Києва у випадку прийняття ним рішення балотуватися. Європейська партія України пропонує опозиції висунути депутата Ради, члена фракції «Батьківщина» Миколи Катеринчука єдиним кандидатом від опозиційних сил на виборах мера Києва.

Голова Ради Володимир Рибак вважає, що для призначення виборів мера Києва й Київської міської ради на 2 червня Раді необхідно прийняти відповідне рішення 19 березня. 12 липня 2012 року Київрада достроково припинила повноваження мера Леоніда Черновецького, який написав заяву про відставку 1 червня.

Intv Ua


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини