MENU

«Регионал» Омельченко пытается замаскировать свои дорогущие часы

736 0

Привід виборів бродить коридорами Ради, лякає і штовхає депутатів на фідбекі.

Перед засідання погоджувальної, Тетяна Бахтєєва зробила незграбну спробу спростувати інформацію викладену мною про неї (http://goo.gl/OPImZ):


— пішітє всякую єрунду про нас, мол носім мі золотиє часи, вот смотрітє, у мєня между прочім часи из обичной сталі, - і тицяє пальцем у свою діамантову змійку від Bulgari.
Власне кажучи, те що він сталевий, прямо вказано і на фото і під фото;))

А от голова комітету Верховної Ради України з питань інформатизації та інформаційних технологій Валерій Омельченко який був раніше помічений у рідкісних F.P. Journe Chronometre Bleu за $23000, вирішив бути непомітним в плані годинника у прямому сенсі, і почав носити чорний годинник, з чорними стрілками на чорному циферблаті, з чорним ремінцем. Не розумію, навіщо така конспірація, певно, щоб здаля здавалось, що це якийсь простенький Swatch, але ні, на руці у пана депутата франко-швецарські Bell & Ross Mens Vintage BRV 126 Phantom за $4500... прогрес детектед — цей годинник в 5 разів дешевший попередньго;)

Україна. Київ. Погоджувальна рада Верховної Ради України. Народний депутат України від ПР, Голова Комітету Верховної Ради України з питань інформатизації та інформаційних технологій Омельченко Валерій Павлович. 18.03.2013.

 

Влад СОДЕЛЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини