MENU

В Закарпатской области дороги ремонтируют уникальным способом. ФОТО

501 0

Про стан українських доріг вже сказано стільки, що годі вже й говорити і чогось нового добавити здається неможливо.Це одна з найболючіших проблем українського суспільства, з якою кожен з нас зустрічається чи не щодня. Та нажаль, ситуація щоб виправитися, вона навпаки - погіршується з кожним роком.

Що там і казати, кожен, хто хоча би раз сідав за кермо,- мав можливість переконатися у всьому самостійно. От я наприклад, вже давно не отримую задоволення від їзди по наших дорогах(та чи і отримував його), а цього року взагалі здається, як в тому анекдоті,- разом зі снігами відходить і асфальт...Все було би  смішно, якби не так сумно і гірко!

Нещодавно, один з головних «пакращувателів» Микола Азаров протрубів усім, що його уряд розпочинає боротьбу проти поганих доріг, для цього як у нас ведеться, ніби виділили відповідні кошти...Але як і всі «пАкращення» ремонт розпочали за абсолютно новими технологіями, які винайдено найкращими умами тих же покращувателів.

Поглянемо як відбувається ремонт об'їзної дороги обласного центру Закарпатської області, міста Ужгорода.

Ось одна з мільйонів ям, якими усіяні наші дороги.

 
За допомогою нанотехнологічного віника відбувається осушення і підготування ямки до латання.

Ще трошки і ямка майже вже суха.

Засипається самовідновний нанотехнологічний щебінь і ВСЕ!!!

Ремонт однієї ямки завершений!!!

Це так звана «Болотна технологія» від закарпатського облавтодору та покращувателів.

Ні в яке порівняння наші дороги не йдуть з дорогами хоча би найближчих наших сусідів, уявляю собі в якому стані вони перебувають приїжджаючи до нас в гості. Повна безгосподарність говорить сама за себе і самою головною бідою нашого народу є наша мовчазна згода, а такий народ якраз і заслуговує на таке буття!!!

 



*. Лукачек


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини