MENU

Режим Януковича ведет Украину к международной изоляции - Александр Турчинов

513 0

Для режиму Януковича неважливо, який вектор зовнішньої політики обирати - європейський, російський чи китайський, - головне те, хто перший запропонує їм гроші.
 
Про це сьогодні в коментарі журналістам заявив народний депутат, Голова Політради Об'єднаної опозиції «Батьківщина» Олександр Турчинов.
 
За його словами, саме цим пояснюються спекуляції чинної влади навколо реконструкції української ГТС.
 
«Вони під це питання просто хочуть вибити кошти або у Європи, або у Російської Федерації», - зазначив Турчинов.
 
«Росія хоче виключно домінувати на українському ринку, вони не хочуть партнерських стосунків, а Європа готова співпрацювати, але при умові, що Україна не тільки буде декларувати європейські цінності, а й втілювати їх у життя», - сказав політик.
 
На його думку, європейські структури почнуть активно співпрацювати з Україною лише тоді, «коли припиняться політичні репресії та тотальна корупція».
 
«Сьогодні чинне керівництво веде Україну до міжнародної ізоляції. Вони хочуть побудувати тоталітарний режим, при цьому маючи безвізовий режим з Європою, щоб обслуговувати там свої офшорні рахунки», - сказав Олександр Турчинов.
 
Він наголосив, що необхідно приймати кінцеве рішення, і «декларуючи європейську інтеграцію, втілювати у життя».
 
«Перші кроки до цього - це припинити знущання над політв'язнями та звільнити їх, припинити знищення судочинства та відновити демократичні процеси в Україні», - підсумував Турчинов.

Батьківщина

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини