MENU

МЧС отправили чистить Межигорье. 100 гектаров - это вам не шутки

876 0

Де зараз МЧС точно пітніє та оголошена повна мобілізація особового складу та техніки так це в Межигір'і. 100 гектарів присадибного господарства державного значення - це вам не жарти. І про земляних зайців подбай, і кенгуру нагодуй, і зоопарк від холоду пантруй, пеньки розчисть, гольф-поле під снігом знайди... А якщо не дай боже двері в сінях Хонки снігом зранку припре - так це ж другий Чорнобиль, ніяк не менше.

 

Андрій Пишний

Коментарі:

 

Владимир Петров Ну за городом тоже потеет мчс, по варшавке и по житомирской пашут, бегают , выталкивают легковые машины ручками, тягачем фуры. Пацаны работают, не волнуйтесь)

 

Alexander Chalenko Там же и Яценюк рядом живет:))))

 

Виктор Бегун ППЦ, как страшно! Добро пожаловать, Андрей Пышный, в солнечный Магадан!

Volodymyr Polochaninov МЧС в городе работают, сам видел, полуживые парни, но пашут. Риспект им.

 

Maksym Bugriy Я щойно бачив два БТРи на інститутській з даі. Може Янукович з аеропорту збирається в центр заїхати?

 

Victor Mazyarchuk А де комунальні служби???

Вони напевне прислухалися до вимог МНС утриматися від виізду на дороги - і таки утрималися.

Ви за хлопців з МНС не переживайте - вони поактично єдині хто зараз пашуть 24 години на добу.

І доречі, Андрію, украінською мовою МНС.

 

Grigoriy Ivanchenko Пеньки расчистить!!! Це круто!

 

Андрій Пишний Володя, охотно верю, что полуживые бойцы МЧС где-то в городе пашут. мне не повезло - в течени 4-х часов пробираясь домой я видел десяти ДТП, толкан машины, но большую часть времени тупо, зажатый в потоке машин, ждал когда-же появятся полуживые бойцы с полумертвой техникой и недобитые коммунальные службы. Ни бойцов, ни техники, н-и-ч-е-г-о. в абсолютном большинстве случаев люди остались одни на один со стихией и могли рассчитывать исключительно на себя и на того кто рядом. Там где бойцы подразделений мчс героическии выполняли задачу - бойцам спасибо, хоть где-то и кому-то помогли, но это где-то и кому-то , не то что требуется в таких ситуациях и ради чего мы содержим Министерство и власти.

 

Володимир Антонюк Їхав минулого тижня автостопом на фурі - то водій розповідав, як ці "напівживі" МЧСники витягували фури в львівській області за дуже живі гроші. І навіть не соромились. Ще розповідав історію про славного Литвина і МЧС на кордоні з Придністровям - крали по великому і по маленькому. Так що особливо не варто про "геройства" цих структур розповідати.

 

 

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини