MENU

Мог ли Попов не допустить снежный армагеддон в Киеве? Бондаренко: Да, мог!

693 1

Спостерігаючи сьогодні за столицею, можна сміливо знімати фільми про черговий армагедон чи колапс. Тотальне бездоріжжя змінилося на чергові неприбрані замети. І не треба без кінця винуватити природу. Чи міг Попов, який сьогодні одноосібно керує містом від Януковича, хоч якось цьому зарадити? Так! 


Ще у четвер усі новини передали про сильні снігопади у Києві, а в інших регіонах така погода до цього тривала кілька днів. І навіть якщо Попов їх не читав, то в середині вчорашнього дня картина була очевидною. 


Що в першу чергу мав би зробити господар міста? По-перше, на всі проспекти та широкі вулиці випустити у потоки руху снігоприбиральні машини, які постійно курсували б і не давали налипати сніговій каші, а від так створювати затори машин через буксування.


По-друге, на менші вулиці та провулки одразу випустити малу снігоприбиральну техніку. Це б створило додаткові об'їзні шляхи. До речі, ще восени Попов хизувався, що закупили її на таку величезнусуму і в такій кількості, що снігу в провулках точно не буде. Хто бачив за зиму хоч раз цю техніку? Де вона? Де ділися ці мільйони?

 

По-третє, на всіх широких виїзних шляхах з міста пости ДАІ мали би не допускати руху великого вантажного транспорту, аби ще більше не ускладнювати рух. На Житомирському напрямку я особисто вчора підходив до ДАІшників і прохав робити так.


По-четверте: на всіх великих і складних перехрестях мали би стояти регулювальники і не допускати хаотичних заторів перехрестя.


І на останок: треба було одразу активізувати прибирання снігу у дворах. Зрештою, люди платять за прибирання прибудинкових територій, якого ніколи не бачать. А так сьогодні вранці дехто не міг вийти навіть за хлібом, бо снігом заметено двері під'їзду.

Що з цього було зроблено? НІЧОГО!!!! Навіть спуск від Європейської площі на Поділ, по якому їздить їхній президент, прибрано не було! Всі, хто там учора і сьогодні пробуксовують в заметах, навіть без новин зрозуміли - Януковича в Україні нема, тому дорогу для нього не прибирали.


Чим почався сьогоднішній ранок ? Місто завмерло у снігових заметах! Ніхто не прибирав снігу ні вночі, ні сьогодні вдень, хоча транспорту на вулицях немає зовсім. Навіть лінії метро мало не зупинилися сьогодні через неприбраний сніг на відкритих ділянках!


Друзі! Закликаю усіх ВАС, надсилайте мені світлини, коментарі та дописи про стан вашої вулиці чи двору, розповіді про те, як Ви особисто постраждали від такої безвідповідальності перед Вами. До 2 квітня ми складемо нашу карту Києва, у якому ми змушені виживати. Цю карту ми вивісимо у Верховній Раді перед носом у тих, хто буде розповідати нам байки, чому вибори у Києві не потрібні. Хай уся Україна побачить, які тут у столиці "ГІСПОДАРІ" (як каже Азаров).

 

Володимир Бондаренко


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини