MENU

События в Киеве показали катастрофу управления власти - Яценюк

389 0

Події, які відбулися в Києві через негоду - «це, з одного боку, природна катастрофа, а з іншого – це катастрофа влади і катастрофа управління, а точніше відсутності управління в місті Києві», заявив Арсеній Яценюк під час прес-конференції у вівторок, 26 березня.

Він наголосив, що київська влада провела нараду щодо негоди тільки в суботу, хоча мала зробити це ще в четвер. За його словами, згідно з відповідним регламентом, міська влада повинна була повідомити киян про те, що відбувається негода: «Вони мали заборонити в’їзд в місто Київ великого важкого транспорту, включити метро і дати можливість людям добиратися в метро протягом цілої ночі. Вони повинні були подумати про те, як доїде «швидка» на виклик, і реанімаційні бригади також повинні були працювати через метро. Вони повинні були виставити всю техніку за декілька годин перед снігопадом на відповідні точки, і ця техніка повинна ще була за дві години до снігопаду розсипати сіль. Після того, коли почався снігопад, вони повинні були чистити місто Київ».

Він додав, що влада не мала права з 11-ї ночі перекривати рух для проїзду президента Януковича. «Кортеж Януковича прослідував у 2.30 ночі, а з 11-ї ночі транспорт був зупинений ДАІ. Люди, які стояли в пробках, не могли нікуди доїхати, тому що чистили дорогу для «царя», - підкреслив Арсеній Яценюк.

Батьківщина


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини