MENU

Генпрокуратура не будет разбираться с незаконными действиями Януковича - Бригинец

324 0

Генпрокуратура не захотіла розбиратися із порушенням Закону «Про Кабмін» Президентом України, мотивуючи це тим, що вона не має права здійснювати нагляд за додержанням і правильним застосуванням законів Президентом України.

Так Генпрокуратура відповіла мені на моє звернення щодо законності Указу Президента про створення Міністерства освіти і науки України та Міністерства молоді та спорту України.

Коли порушення законів стосується пересічного громадянина чи опозиції, то прокуратура тут як тут, а коли закон порушує Президент,  всі намагаються ухилитися від того, щоб розкритикувати очільника країни.

Ніхто в Україні не має права порушувати закон, в тому числі і Президент! Точніше сказати - особливо Президент. А факт, порушення законодавства і перевищення Президентом своїх повноважень, очевидний загалом і в даному конкретному випадку.

Хочу зауважити, що я не проти створення відповідних міністерств, але рішення про їхнє створення, реорганізацію чи ліквідацію повинно прийматися не одноосібно Президентом, а шляхом голосування за це питання депутатами в Парламенті, що передбачено законом.

Олександр БРИГИНЕЦЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини